Деян Дечев: БСП започва затопляне на отношенията с президента

1
Той изтъкна, че Калоян Методиев стои в основата на конфликта с президентската институция
Той изтъкна, че Калоян Методиев стои в основата на конфликта с президентската институция Видео: NOVA

Той изтъкна, че Калоян Методиев стои в основата на конфликта с президентската институция

Калоян Методиев стои в конфликта между БСП и президентската институция, което вълнува членовете и симпатизантите на БСП. В събота имахме 7-часово заседание по този въпрос в Националния съвет. Това заяви депутатът от БСП Деян Дечев в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS.

Няма да подкрепим кабинет с първите два мандата и няма да подкрепим предложението на ГЕРБ Рая Назарян да бъде председател на 50-ия парламент”, заяви той. Относно днешното гласуване той смята, че подкрепата за Рая Назарян от депутат от БСП е било грешка.

Относно преговорите за съставяне на кабинет, той заяви, че, ако към тях има отправена покана с определени параметри, може да водят разговори за кабинет с втория или с третия мандат. БСП е готова за избори, но дали времевият хоризонт е най-удачният”, запита той и допълни, че е възможно да постигнем нов рекорд на ниска избирателна активност.

За евентуално обединение на левите партии и движения Дечев каза: „Кулминацията на лявото одобрение се надяваме да бъде на традиционния събор на Бузлуджа. Ще има специален пленум и комисии, които да разглеждат случаите един по един”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари