Девет села от община Момчилград остават без вода

1
Пречиствателната станция в Енчец подлежи на спешен ремонт
Пречиствателната станция в Енчец подлежи на спешен ремонт

Пречиствателната станция в Енчец подлежи на спешен ремонт

Водоснабдяването на девет села в община Момчилград ще бъде преустановено на 29 октомври 2024 година заради ремонтни дейности на главна тръба в Пречиствателната станция за питейна вода в село Енчец, съобщиха от водоснабдителното дружество.

Засегнати от прекъсването на водоподаването ще бъдат жителите на селата Балабаново, Върхари, Груево, Свобода, Сушево, Седлари, Багрянка, Чуково и Соколино. Спирането на водата ще продължи от 8:00 до 18:00 часа.

Причина за ремонта

Управителят на ВиК - Момчилград, инженер Славчо Славков, поясни за Българската телеграфна агенция: "Става въпрос за връзка по водопровода, свързващ новоизградената част от обновената Пречиствателна станция и водопровод с оставена като алтернативен вариант при аварии стара система. Там се появи теч, който искаме да отстраним."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари