Деца унищожиха над 80 надгробни плочи в Нова Загора

1
За вандалския акт алармира кметът на града
За вандалския акт алармира кметът на града Видео: NOVA

За вандалския акт алармира кметът на града

Над 80 надгробни плочи в гробищния парк в Нова Загора са били унищожени. Вандалският акт, за който алармира кметът на града, е извършен от 8-годишни деца.

Вечерта в петък полицията установи кои са лицата, извършили тази вандалска проява. Става дума за четирима малолетни. Липса на отговорна семейна среда е причината за постъпката им. Децата са поставени под временна закрила за 48 часа в кризисен център на МВР в град Бургас. Тази мярка изтича днес и с тях ще започнат работа социалните служби”. Това заяви кметът на Нова Загора Галя Захариева, цитирана от NOVA.

По думите ѝ родителите на тези деца са в чужбина и те са оставени на грижите на баби и дядовци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    5
    Това
    Не са деца, а цигански УРОДИ!
  • 9
    4
    Незнаен
    Хайде сега да ги заставят сами да си изкопаят един по-голям масов гроб и да ги заровят живи. Друга оправия няма. Защото след 10 години ще правят по големи бели и тогава кмета ще си скубе косите че не го е направил.
  • 15
    3
    Неразбрал
    Това са мангалчета. Миризливи и прости,
  • 12
    2
    Киров
    Подрастващи изроди,които засмукват райски газ,или нещо по скъпо.Това е бъдещата тежка утайка на обществото ни.Баби и дядовци, при които високите температури, не дай Боже и склероза при някои,те трябва да "контролират" едни отвързани добичета в неадекватно състояние. Абсурд!
  • 15
    1
    Какви деца
    Това са изродчета.Нищо не става от тях.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари