Деца помагат на бездомните животни в Русе

4

Инициатива на Сдружение "Напред" и училище "Любен Каравелов" събра над 2000 лева за храна и одеяла

В навечерието на Националния ден на благотворителността, който се отбелязва на 19 октомври, учениците от училище "Любен Каравелов" в Русе показаха, че състраданието няма възраст. В сътрудничество със Сдружение "Напред", младите благодетели организираха мащабна кампания в подкрепа на четириногите обитатели на Общинския приют за безстопанствени животни.

От Сдружение "Напред" споделиха във Facebook своето възхищение от инициативата:

"С огромна радост споделяме за невероятната инициатива на Сдружение "Напред", в която учениците от училище "Любен Каравелов" в Русе се включиха с пълни сърца! Малките ни приятели ще получат грижата, от която имат нужда, благодарение на нашата подкрепа."

Резултатът от кампанията надмина всички очаквания – събрани са храна и топли одеяла на стойност над 2000 лева. Тези дарения ще осигурят не само физическа топлина, но и душевен комфорт за бездомните животни в приюта.

"Кампанията е повече от жест на състрадание – тя е знак, че заедно можем да направим истинска промяна! Огромно благодаря на всички, които се включиха, и нека продължаваме да помагаме на тези, които нямат глас, но имат огромна нужда от нашата обич и подкрепа.", пишат от сдружението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари