Дете загина при нелеп инцидент с батут в САЩ

0
Вятър е издигнал съоръжението на 15 - 20 метра височина и 5-годишното момченце е паднало от него
Вятър е издигнал съоръжението на 15 - 20 метра височина и 5-годишното момченце е паднало от него Снимка: @MichaelPNews / X

Вятър е издигнал съоръжението на 15 - 20 метра височина и 5-годишното момченце е паднало от него

Трагичен инцидент се случи по време на бейзболен мач в Уолдорф, Мериленд, когато силен порив на вятъра издигна батут във въздуха, причинявайки смъртта на 5-годишно момче и наранявания на друго дете. Събитието се разви в петък вечерта, по време на мача между отборите Southern Maryland Blue Crabs и York Revolution, пише АВС Nеws.

Батутът, който се намираше на дясната трибуна на стадиона, беше издигнат на височина от 15 до 20 метра във въздуха около 21:21 часа местно време. Служители на стадиона незабавно се обадили на 911, след като вятърът вдигнал батута и децата паднали.

На място се притекли на помощ треньори от бейзболния отбор и няколко доброволци, които оказали първа помощ на пострадалите деца.

Петгодишното момче, което е от Ла Плата, Мериленд, е било откарано в болница, но въпреки усилията на лекарите, починало по-късно през нощта. Другото дете е получило наранявания, които за щастие не са животозастрашаващи и също е било откарано в болница.

Вследствие на трагедията, отборът Southern Maryland Blue Crabs отмени мача, планиран за събота, и предложи консултации и подкрепа на семействата, играчите и феновете, които са присъствали на мача.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари