Дете с триколка блъсна жена на инвалидна количка

0
60-годишната жена е откарана в медицински център с порезна рана
60-годишната жена е откарана в медицински център с порезна рана Снимка: Архив

60-годишната жена е откарана в медицински център с порезна рана

На 3 септември в Слънчев бряг е станал инцидент, при който 10-годишно дете от Румъния, управляващо триколка, е блъснало 60-годишна молдовска туристка, която се е движила с инвалидна количка. Информацията за инцидента беше потвърдена от полицията.

Инцидентът е станал, когато детето е управлявало триколката си с несъобразена с пътните условия скорост. Това е довело до сблъсък с туристката, която е получила порезна рана на глезена.

След инцидента, жената е била незабавно откарана в медицински център за оказване на медицинска помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Иванова
    Там е на принципа на естествения подбор!
  • 7
    1
    Да попитам все пак
    И сега тази триколка има ли застраховка Гражданска отговорност? Кой ще плати възникналите щети, лечение и т.н. Постродалата трябва да заведе иск срещу родителите на детето ли, че то всички са чужденци, кога във времето ще се уредят нещата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари