Дете изчезна след нападение от крокодил в Австралия

0
Предполага се, че 12-годишно дете е било нападнато от крокодил, докато е плувало в залив
Предполага се, че 12-годишно дете е било нападнато от крокодил, докато е плувало в залив

Предполага се, че 12-годишно дете е било нападнато от крокодил, докато е плувало в залив

Полицията в Австралия издирва 12-годишно дете, за което се предполага, че е било нападнато от крокодил, докато е плувало в залив в отдалечената община Палумпа във вторник вечерта.

Детето, за което все още не е съобщена самоличността, е забелязано за последен път да плува в Манго Крийк около 17:30 часа местно време. Според първоначалните данни то е станало жертва на нападение от крокодил.

Местните жители и служители на полицията от Пепименарти веднага пристигнали на мястото и започнали издирвателна операция, но до момента детето не е открито.

В района е изпратен екип за търсене и спасяване, а в издирването се включват и служители от Уадейе.

Северната територия на Австралия е дом на най-голямата популация на диви крокодили в света. Според туристическия уебсайт на Северната територия, в дивата природа живеят над 100 000 от тези хищници.

Въпреки че крокодилите могат да достигнат дължина до 6 метра и тегло до 1 тон, нападенията над хора са сравнително редки. Служителите по безопасност все пак предупреждават хората да бъдат предпазливи.

"Те предпочитат риба, но могат да ядат почти всичко, включително крави и биволи, диви прасета, костенурки, птици и раци", се казва в туристическия уебсайт на Северната територия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари