Деси и Сашо отпаднаха в "Бягство към победата"

1
Деси работи като експерт в Община Русе
Деси работи като експерт в Община Русе Снимка: "Бягство към победата" / Facebook

Деси работи като експерт в Община Русе

В осмия епизод на „Бягство към победата“, единадесет двойки продължиха напрегнатата надпревара. Участниците отново трябваше да демонстрират знанията си по история и география, за да открият локациите на задачите за деня. Сред предизвикателствата беше и това да разберат колко време и търпение са нужни, за да сварят яйце в гореща минерална вода.

Двойките се изправиха пред избор: да сменят масло и маслен филтър на автомобил или да се съблекат за разкрепостена фотосесия в автосервиз в Дупница за календар. Някои, като Фармацевтите, Женените и Актьорите, предпочетоха фотосесията, докато Барманките категорично отказаха да се съблекат и за първи път в живота си смениха маслото и филтъра на автомобил. Това доведе до напрежение с Полицаите в битката за първото място.

В крайна сметка, Музикантите завършиха девети, Майка и дъщеря се наредиха на десето място, а последни до финиша стигнаха братът и сестрата Деси и Сашо, които отпаднаха от надпреварата.

За мен „Бягство към победата“ беше страхотна възможност да направя неща, за които съм мечтала. Прекарах повече време с брат си и се запознах с невероятни хора от цяла България“, сподели Деси след отпадането, съобщи ladyzone.bg.

Деси и Сашо, които са от град Попово, живеят в различни градове и поради това рядко успяват да се виждат. Деси е в Русе, а брат й - в София. За тях участието в шоуто беше перфектната възможност да отделят време един за друг и да се насладят на предизвикателствата заедно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари