Деси Бакърджиева: Тази държава може да пребъде

0
Липсват ни обединители, които да поведат обществото напред
Липсват ни обединители, които да поведат обществото напред Видео: NOVA

Липсват ни обединители, които да поведат обществото напред

Актьорите Веселин Плачков и Десислава Бакърджиева коментираха значението на днешния празничен ден в предаването „Твоят ден“ по NOVA NEWS. Според Плачков, празниците често се отбелязват по протокол или се възприемат като повод за почивка, но истински важното е да оценим завещаното от нашите предшественици. Той подчерта, че трябва да пазим техните успехи и да благодарим за тях, вместо да се ограничаваме с празни думи.

От своя страна, Бакърджиева изрази мнение, че в миналото хората са били обединени около една обща цел, докато днес е трудно да се намерят съмишленици. Тя посочи, че обществото ни има нужда от повече уважение към талантливите хора, които трябва да бъдат ценени, за да може държавата да процъфтява.

Плачков изрази критика към съвременната политическа сцена, като отбеляза, че политиците произлизат от самото общество, което означава, че е необходимо да търсим грешките и в себе си. Според него, днешните времена са слаби поради липсата на истински обединители и държавници – хора с изключителни качества, които стоят над живота и смъртта.

Бакърджиева също добави, че въпреки наличието на такива хора в страната, обществото не ги приема добре. Тя отбеляза, че успешните хора често биват подложени на критики и унижения, защото никой не иска да признае техния успех. Въпреки това, тя е убедена, че България има много талантливи личности и потенциал за по-добро бъдеще.

В заключение, Плачков призова всички да бъдат внимателни със своите думи, като подчерта, че българите по природа са добри хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари