Десетки автобуси с гласоподаватели пристигат в Кърджали

1
Избирателите изразяват съмнения относно честността на вота
Избирателите изразяват съмнения относно честността на вота Снимка: Bulgaria ON AIR

Избирателите изразяват съмнения относно честността на вота

Десетки автобуси с български граждани, живеещи в Истанбул и Бурса, пристигнаха в Кърджали за провеждащите се избори, съобщи Bulgaria ON AIR. В област Кърджали правото си на глас могат да упражнят приблизително 270 000 души.

Избирателна активност и настроения

От първите минути на изборния ден се наблюдава постоянен поток от желаещи да гласуват. "Никога не е било честно и никога няма да бъде. Кога е било честно? Кога сме имали честни избори?", споделя жител на града, визирайки съмненията си относно честността на вота.

Организация на изборния процес

Въпреки първоначалните опасения за промени в съставите на секционните избирателни комисии в последния момент, изборният ден започна без съществени нарушения на организацията.

Очаквания на местното население

Жителите на Кърджали изразяват надежда за подобряване на градската среда след изборите, като акцентират върху социалната сфера и инфраструктурата. Същевременно част от тях изразяват песимизъм относно възможността за формиране на стабилно управление в близко бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари