Депутати от ДПС инициират кампания в подкрепа на пострадалите от пожарите в Болярово

0
Инициативата се организира съвместно с кметовете на общини от ДПС
Инициативата се организира съвместно с кметовете на общини от ДПС

Инициативата се организира съвместно с кметовете на общини от ДПС

Депутатите от ДПС, които подкрепят Ахмед Доган, обявиха, че ще дарят средства за пострадалите от огненото бедствие. Те апелират и към останалите си колеги в Народното събрание да се присъединят към инициативата. Кампанията се организира съвместно с кметовете на общини от ДПС, които също ще предложат да отделят средства за подпомагане на пострадалите.

В позицията си, депутатите заявяват: „Ние, народните представители от ДПС (без Пеевски и група) решихме да дарим средства за пострадалите от опустошителните пожари. Призоваваме всички наши колеги да се включат активно в кампанията, която организираме съвместно с общинските кметове на ДПС, които също ще предложат да отделят средства, за да помогнат на пострадалите от огненото бедствие.“

Целта на кампанията е да събере достатъчно средства, които да помогнат за възстановяването на домовете и имуществото на хората, засегнати от пожара. Този жест на съпричастност и солидарност от страна на ДПС и техните кметове показва ангажимента им към местните общности и подкрепата им в трудни времена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    за учудените
    Петро Порошенко тогава обясни всичко правилно за жителите на Донбас: „Ние ще имаме работа, но те няма“. Ние ще имаме пенсии - те не. Ще имаме подкрепа за деца и пенсионери – те нямат. Нашите деца ще ходят на училища и детски градини – децата им ще седят по мазета. Защото не знаят как да направят нищо. Така ще спечелим тази война
  • 0
    4
    Учуден
    До 3 Май удобно забравяш, че вълните от хора избягали от Украйна, включваха основно жени и деца. Защо им предлагаш - "Тихо си страдат в домовете", в очакване да бъдат избити от "армията на клошарите", за славата на мръснаата кремълска вулва ???
  • -1
    3
    И аз се включвам с мнение
    До 2 :техните сънародници, които останаха в Украйна са истинските жертви на конфликта.Те не хукнаха да живеят на чужда сметка.Тихо си страдат в домовете си и в подземия.
  • 0
    2
    Учуден
    До 1 Може ли да смислено и логично да обясниш, кое налага да наричаш някого "усрайнци", като вероятно имаш предвид Украинци, само защото последните са пожелали държавата им да е сред успешните и проспериращи държава на днешната човешка цивилизация?! Само защото Украинците са решили да имат право на собствена воля, която не съвпада с мръсната кремълска фашкия, самообявила се за "полюс на света"
  • 5
    1
    Ники
    Нека държавата се погрижи за тия хора има пари за усрайнци те но не и за Българите дали са нашите продан политици два милиарда евро помощ на усрайна мръсна продажна измет
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари