Делян Пеевски: Ще поканя Калин Стоянов за водач на листа в моята партия

0
Председателят на ДПС отправя тежки обвинения към Радев и Кирил Петков
Председателят на ДПС отправя тежки обвинения към Радев и Кирил Петков Снимка: БТА / Архив

Председателят на ДПС отправя тежки обвинения към Радев и Кирил Петков

Делян Пеевски, председател на парламентарната група на ДПС, направи остро изявление пред журналисти в Народното събрание, насочено към президента и конкретни политически фигури. Според него Конституцията на България е била нарушена предишния ден, като той прехвърли отговорността за това към президента и действията на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

Пеевски обвини Кирил Петков, че е довел министър Стоянов и го е поставил в компрометираща ситуация. „Можете да попитате лицето Кирил Петков за това, че той е довел Калин Стоянов. Петков беше на задната седалка с Петър Петров и Калин Стоянов като в „сандвич“. Не зная какво са правили там“, заяви той. Въпреки това, Пеевски изрази своето положително мнение за работата на министъра на вътрешните работи: „Смятам, че този министър си върши работата професионално. Международните организации не коментират резултатите от вота, но не зная защо се сетиха за това точно днес.“

Освен това, Пеевски отправи директна заплаха към президента Радев, заявявайки, че ако министър Стоянов бъде несправедливо уволнен заради „лъжи и измислици“, той ще го покани да води листата на неговата партия. „Ако Мистър Кеш се подиграе с един достоен полицай, ако бъде несправедливо уволнен заради лъжи и измислици, лично аз ще го поканя за водач на листа в моята партия. Имам чисто професионални отношения, но виждам, че този човек се ползва с доверието на българските полицаи. Безкрайно много уважавам българските полицаи“, отсече Пеевски.

Пеевски също така отправи критики към президента, обвинявайки го в прегазване на Конституцията и насочване на България към Москва. „Никой не му се противопоставя. Днес трябваше да има подписка до Конституционния съд, ако имахме нормални лидери. Господин Борисов гласува ли тази Конституция? Да, гласува я. Беше ли нарушена вчера? Да, беше. Имаше ли изказване на някой лидер? Не, нямаше“, завърши Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Bevachta
    Хайде да обясниш,как точно беше нарушена конституцията! С години не ходеше в парламента,но получаваше заплата! Какво се случи с теб? Атоми ли ти чипираха в главата,че сега си се разпищолил и много лаеш!!!
  • 4
    4
    Пламен Първанов
    Няма ли да покани и шега на ОД МВР Русе Пламен Първанов, който също е виден кадър на ГЕРБ, наложен от друг виден кадровик на мутрите- Пламен Нунев?! Както казваше Волен Сидеров, тия са се оплели като свински черва и няма как да ги разплетеш и унищожиш, и а трябва да режеш и гориш!
  • 7
    3
    Странно
    "Моята партия"?
  • 13
    2
    Zsen
    Ти нямаш място в парламента изобщо!!! Ти дори нямаш право да си свободен!!! Мястото ти е зад решетките,но няма съд и прокуратура с топки!!! В България в момента нищо няма! ХАОС!!! Дано след " вноса" на екзотичните работници/които са апсолютни каналджии/, някой от тях да е с топки и БУМММ! По метода на Сталин!!! Няма оттърване от тия паразити- пиявици!!!
  • 13
    1
    гацо
    Прибирай го де-бе-ла с-ин-чу-го в скута си,че бай Ставри те очаква-хайдуко
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари