Делян Пеевски: Румен Радев доказа, че не е достоен да представлява интересите на българския народ в НАТО

1
Президентът играе двойна, лицемерна игра, заявява председателят на ДПС
Президентът играе двойна, лицемерна игра, заявява председателят на ДПС Снимка: ДПС

Президентът играе двойна, лицемерна игра, заявява председателят на ДПС

"Отказът на Румен Радев да поеме отговорността да оглави делегацията на България на Срещата на върха на НАТО е потвърждение на това, за което предупреждавах многократно - неговите позиции обслужват чужди, а не националните български интереси и са подчинени на зависимости и връзки на Изток, обратно на евроатлантическите ценности и принципи!", гласи позиция на председателят на ДПС Делян Пеевски.

"С измисленото “различни виждания”, бягство в чужбина, когато НАТО заседава в София и още подобни примери, Радев играе двойна, лицемерна игра.

Радев последователно и демонстративно се опитва да отклони България от нейните ангажименти и да я дестабилизира, прокарвайки руското влияние и пропаганда в този критичен за сигурността на Европа и света момент.

Последователната позиция на евроатлантическото мнозинство в предходните парламенти на страната в подкрепа за Украйна, срещу непредизвиканата агресия на Русия и лоялността на България към Алианса не може да бъде компрометирана, в името на лични интереси и политически амбиции.

Заиграването с картата на сигурността и внушаването на страхове у хората е крах за високата институция на президент и злоупотреба с доверието на хората.", заяви председателят на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Само ти
    си най "достойния" на всички кълбета и планети. Не можеш и на малкия пръст да се сложиш на президента .
  • 4
    5
    Милонов
    Предател на българското, не споменавай името на президента на България,той иска името му да си остане чисто.Толкова си гаден,че това ако е болестно състояние,може със сигурност да излезеш от групата на нормалните хора."Магнитски",прочети коментарите на истинските българи,за да почувстваш истинската им омраза, към която се присъединявам и аз.
  • 9
    4
    Абе, свиня...
    Свиня отвсякъде, няма ли кочина с решетки за тази свиня, която разиграва цял един народ. Какъв е този, че не може да бъде отстрелян?
  • 8
    3
    нунчо
    Магнитска с ви нч уго подкрепям 2 коментар да ходиш по скоро при трактора и да дръпне напред БЪЛГАРИЯ
  • 13
    2
    Ужассссссс!
    Крайно време е някой да прати тоя идиот при Трактора!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари