Делян Пеевски: ПП-ДБ проведоха още тайни срещи в офиса на Христо Иванов

0
Инициатори са Кирил Петков, Христо Иванов и баща им Радев - "Мистър Кеш"
Инициатори са Кирил Петков, Христо Иванов и баща им Радев - "Мистър Кеш"

Инициатори са Кирил Петков, Христо Иванов и баща им Радев - "Мистър Кеш"

Председателят на ДПС Делян Пеевски разкри нови подробности около тайните срещи на ПП-ДБ, провеждани в офиса на Христо Иванов. Според него, срещите са включвали използване на автомобили, криене и прехвърляния, като всичко това е станало ясно пред журналистите в парламента.

Пеевски посочи, че инициаторите на тези срещи са били Кирил Петков и Христо Иванов, като добави и името на Радев, когото той нарече "Мистър Кеш".

"Говорят си с всички, опитват се да стигнат до някой "послушко", който да им сложи министри, за да има много кеш тази коалиция и да крадат", каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Радинов
    Този 140-ет килограмов екземпляр, се е превънал в пощенска кутия,в която всеки може да пуска компрометиращи материали за всеки човек.Това е субект интригант,стигнал до най ниската степен на селски клюкар.Вади "материалите" от въпросната кутия и тръгва след шкембето си из кулоарите на НС.Като види журналисти с камери,спира се и те любопитните го слушат от началото до края на кухите му брътвежи.
  • 2
    1
    Учуден
    Това не е учудващо за корумпираната ДеБил-ПеПерастка измет,която пи мазно кафенце в скута на ДеБелян.Затова и трябва да бъдат изхвърлени на бунището на следвашите избори!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари