Делян Пеевски: Новото начало е факт

0
Джевдет Чакъров: 500 души от ДПС искат оставката на Пеевски
Джевдет Чакъров: 500 души от ДПС искат оставката на Пеевски Снимка: ДПС

Джевдет Чакъров: 500 души от ДПС искат оставката на Пеевски

"Новото начало е факт! Всичко трябва да се случва съгласно устава и законите на Република България." Това заявява председателят на ДПС Делян Пеевски в позиция, разпространена от пресцентъра на партията.

Представители на структурите на ДПС от цялата страна се събраха по-рано днес на среща в София. След разговорите другият председател на Движението Джевдет Чакъров заяви, че близо 500 души от ДПС искат оставката на Делян Пеевски.

След срещата представителите на ДПС се отправиха към централата на партията.

"Всичко е изнесено, всички кабинети са празни. Кабинетът на почетният председател д-р Ахмед Доган е буквално изтърбушен. Цялата документация я няма, не я виждаме никъде". Това каза пред журналисти председателят на ДПС Джевдет Чакъров, след като беше допуснат да влезе в сградата на централата на партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    1 - друг е въпросът
    Друг е въпросът! Защо мюсюлманите допуснаха преди 34 години КГБ и ДС да създадат етническата им и антибългарска партия и службите да назначат за председател чудовището Аамед Доган, познато и като агент Сава! Чудовището, функционер и доносник на ДС, писал доноси дори за роднините си?! Уж го вкараха в затвора, ама повечето време е прекарвал в кабинета на директора на затвора, където са го посещавали съответните "съветници"! Цели 6 месеца след 10.11.89 г. истинските борци за права на турците и против смяната на имената още гниеха по затворите, а агент Сава - чудовището, "Проклятието на България" и най-голямото зло не само в новата ни история, веднага беше освободен, съчиниха му една легенда на "борец" и набързо го назначиха за председател на ДПС, а мръсникът започна да заплашва, че той е гарант за "етническия мир"! Точно чудовището и извергът ,който сам е взимал участие в смяната на имената и е съдействал на ДС! А за стотиците му милиони от "обръчи от фирми" и грабежи, които милиони вече са милиарди, за луксозните му сараи и дворци да не говорим! Интересно защо наивните гласоподаватели на ДПС са слепи за този лукс?! Да, туловището Пеевски не е стока, даже напротив, но не забравяйте, че той е креатура и отроче на агент Сава, създадено "по негов образ и подобие"!
  • 2
    4
    Читател
    Лицето Д.П. трябва да се събуди,да започне да мисли,за да разбере,че всичката пара, която той беше създал,отиде в свирката. 95% от мюсюлманите, не желаят той да ги представлява, както в политическите контакти,така и в социалния ни живот.Когато Доган си е "купил" прасе за собствени нужди,той не е предполагал,че от него ще излезе див глиган.
  • 8
    3
    хи, хи,
    Шиши скоро ще се отече в канала, като цецко цветанов
  • 4
    2
    КДС 1-0 ДПС
    КДС срещу ДПС 1-0
  • 10
    1
    daskal
    Голям ташак! Искам братята мюсюлмани да накажат този мазен евнух по своите си закони! Как допуснахте този боклук да ви е началник?! Той е гавра с паметта за вярата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари