Делян Пеевски: Никой не може да извади нищо за Пеевски. Нищо!

1
Нямам дългове, една стотинка не дължа на банка
Нямам дългове, една стотинка не дължа на банка

Нямам дългове, една стотинка не дължа на банка

Председателят на парламентарната група на Движението за права и свободи (ДПС) Делян Пеевски остро разкритикува решението на Централната избирателна комисия (ЦИК) във връзка с регистрацията на двете фракции на партията, наричайки го "престъпно". Той категорично отхвърли твърденията за задължения към банки и заяви, че би се отказал от депутатския си имунитет, ако някой успее да докаже подобни дългове. "Никой не може да извади нищо за Пеевски – нищо, нищо, нищо!", подчерта той пред журналисти в Народното събрание.

Коментарите на Пеевски дойдоха след разпространението на нови данни от бившия мажоритарен собственик на фалиралата Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев, обявени от "Да, България". Според депутата, Василев е "агент на Москва", който се укрива в Сърбия под протекцията на Русия. Той добави, че банкерът трябва да върне "петте милиарда, които ограби от българските граждани".

Във връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори и вътрешното разцепление в ДПС, Пеевски отправи тежки обвинения към ЦИК, заявявайки, че комисията е превърната в "бухалка". Той изрази недоволството си от искането на комисията фракциите "Движение за права и свободи – Ново начало" и "Демокрация, ДПС" да предоставят документи до 7 септември, доказващи, че ДПС не е част от техния състав. Според него това искане е напълно незаконно.

"Ще има ДПС Ново начало, независимо от всички олигарси, крадци и мафията в България, както и от влиянието на Москва и Путин", заяви Пеевски. Той беше категоричен, че другата коалиция е незаконна, и обвини председателката на ЦИК Камелия Нейкова в зависимости.

Пеевски завърши, като подчерта, че ДПС няма да приеме "престъпното" решение на ЦИК и ще изчака съдебното решение по въпроса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    123
    Е да ама сащ извадиха и намагнизираха тази нагла зурла. Колкото и жалък да е кравешкият обор в момента, трябва да му се признае, че по темата магнитски нещата са безкомпромисни. Сложат ли те персонално в списъка, значи си голям боклук.
  • 4
    5
    Делиормански дерибей
    Грух грух
  • 7
    4
    Гражданин
    Уважение че разтури ДПС . Ама че ни си читав цял свят го знае .
  • 7
    3
    Аз
    А ти , Пеевски колко имаш да връщаш за Булгартабак, за КТБ, ЗА ЛАФКИТЕ И .. списъкът е дълъг и отегчаващ.Но завлечените пари са много и искат да разказват за себе си.
  • 9
    2
    Споко, бе, свиня!
    Скоро ще го извадят, със заглушител!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари