Делян Пеевски: Аз ще изпълня волята на хората

1
Хората, в цялата страна съм ги видял, искат правителство
Хората, в цялата страна съм ги видял, искат правителство Снимка: ДПС

Хората, в цялата страна съм ги видял, искат правителство

Делян Пеевски, председател на ДПС, заяви категорично, че ще изпълни волята на хората и ще работи за съставянето на правителство. В публикация в социалната мрежа, Пеевски изрази своята ангажираност към нуждите и желанията на българските граждани, подчертавайки необходимостта от стабилност и управление в страната.

„Аз ще изпълня волята на хората. Хората, в цялата страна съм ги видял, искат правителство. България трябва да има правителство. Ние трябва да се грижим за нашите хора. Аз, като лидер на ДПС съм отговорен само пред хората на ДПС,“ заяви Пеевски пред журналисти в Народното събрание.

Той подчерта, че ДПС се управлява от своя председател и че той носи отговорността за решенията на партията. „Аз съм председател на ДПС,“ отсече Пеевски, потвърждавайки своята лидерска роля.

В отговор на въпроси за възможен разрив в отношенията с Почетния председател на ДПС, Пеевски бе категоричен: „В личен план – не, в партиен план, аз ще изпълня волята на хората.“ Той настоя, че партията трябва да се води от желанията на своите избиратели и че те са изпратили ДПС в парламента, за да работят за съставянето на правителство.

„Нашите избиратели са ни пратили тук да имаме правителство. Ако нямаме правителство с първия, с втория и с третия мандат, подаряваме България на Путин и на всякакви спасители,“ напомни Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    до 7
    Обикновено оценка за индивида дават другите, когато индивида започне да се оценява сам ...
  • -2
    7
    до 6
    Гласуват тези, които виждат в избора си някой, който може да им промени живота към по-добро, сиреч са идиоти. Останалите не сме идиоти.
  • 0
    6
    до 5
    Гласуват тези които са граждански ангажирани, не гласуват тези, които не ги интересува кой ще ги управлява! Не че след изборите не плюят наред!Ако броят на гласувалите с „Не подкрепям никого“ надхвърли броят на гласувалите за партиите, тогава може да се каже, че управлението е нелегитимно!
  • 5
    5
    Тоз пък
    Кой хора са гласували като цяло че дрънка врели некипели.25% я гласували,я не.Останалите 75% бягат като дявол от тамян.
  • 1
    4
    ха ха ха
    Хората в България те искат опечен жив с лимонче в устата, където ритуално да се наредят на дълга опашка и всеки да изяде по едно парче от теб и да бъдеш разграден на ДНК ниво. Аз бих си отхапал от запечения ти плювалник с голямо удоволствие.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари