Делян Добрев: Джендърменът "Ники трябва да пътува" пак се обяснявал за Лукойл!

0
Уважаеми избиратели на ДБ, прогледнете за фактите! Пак ли ще вкарате Денковците и Асенвасилевците във властта?
Уважаеми избиратели на ДБ, прогледнете за фактите! Пак ли ще вкарате Денковците и Асенвасилевците във властта? Снимка: Делян Добрев / Facebook

Уважаеми избиратели на ДБ, прогледнете за фактите! Пак ли ще вкарате Денковците и Асенвасилевците във властта?

Депутатът Делян Добрев от политическа партия ГЕРБ отправи остри критики към бившия министър-председател Николай Денков и бившия финансов министър Асен Василев във връзка с политиката им спрямо руската петролна компания "Лукойл" и санкциите на Европейския съюз срещу Русия.

В публикация в социалните мрежи, Добрев обвини Денков и Василев в прекомерно обслужване на руските интереси, твърдейки, че техните действия са довели до значително увеличение на вноса на руски петрол в България след началото на войната в Украйна.

Според Добрев, България е станала "единствената държава в Европейския съюз с излаз на море, която продължи да купува руски петрол" след въвеждането на санкциите. Той твърди, че страната е увеличила вноса си от 15 милиона барела годишно преди войната до 45 милиона барела след това.

Депутатът от ГЕРБ посочва, че действията на Василев и Денков са генерирали приходи от "5 796 749 877 щатски долара (5,8 милиарда) за режима на Путин", позовавайки се на "официални данни", без да уточнява източника им.

Добрев също така обвинява Асен Василев в близки отношения с ръководството на "Лукойл" в България, твърдейки, че "Асен Василев се вози през почивните дни в личния автомобил на Александър Величков - шефа на Лукойл за България". Според депутата, за това има "данни в службите" и Величков е признал факта в парламента.

От друга страна, Добрев защитава действията на своята партия, заявявайки, че благодарение на натиска на ГЕРБ, от 1 януари 2024 година България е прекратила закупуването на руски нефт. Той твърди, че това не е довело до негативни последици за икономиката или потребителите, като подчертава, че "Лукойл нито е фалирал, нито ще фалира" и "горива има на корем".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Ф.Котленски
    Крадлив,миризлив хасковски съсел,благодаряй се на бат ти Боко,че си на свобода.При един честен гл. прокурор,ти говедо отдавна трябваше да търкаш наровете на ЦСЗ.
  • -3
    6
    Куросмук Зеленски
    На всички ебани в гъза курви от подб да им еба майката джендърска корумпирана да им еба
  • -3
    5
    Кур за Зеленски
    На всеки е ясно,че няма по долна и гнусна сган от третополовите джендър куросмуци от ппдб.Устите им смърдят на джендърска сперма и на негърски лайна! Да не забравяме,че курвата Кирил Простото Петков купуваше руски газ през посредници и ощети България с милиарди,да му еба путката майна ПеПерастка да му еба в гъза да му еба
  • 5
    4
    Сашо
    Явно ,на този индивид наглостта му е безгранична.
  • 0
    3
    Чичател
    Крайно време е Лукойл да се омете от България!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари