Делото срещу близнаците Динкови продължава на 10 септември

1
На днешното заседание на Районния съд бяха изслушани експертизите на вещите лица
На днешното заседание на Районния съд бяха изслушани експертизите на вещите лица

На днешното заседание на Районния съд бяха изслушани експертизите на вещите лица

На 10 септември ще продължи гледането на делото срещу близнаците Валентин и Борислав Динкови, обвинени в помагачество на 32-годишния Рангел Бизюрев и лично укривателство при убийството на 24-годишния Димитър Малинов на 21 юли миналата година. Съдът реши братята да останат в ареста.

На днешното заседание на Районния съд бяха изслушани експертизите на вещите лица, предава БНР.

В тройната съдебна психолого-психиатрична експертиза на близнаците се посочва, че Борислав е интроверт и се затруднява да общува с момичета. Според експертите двамата са опасни за обществото и поведението им е склонно към ескалация. Приета беше и експертиза, според, която по главата и тялото им няма белези и наранявания.

Прочетени бяха показанията на бабата и бащата на Рангел Бизюрев и негов приятел, както и приятелката на Валентин Динков, които не се явиха в залата за разпит. Бабата обяснява, че Рангел е заминал за Германия на 24 юли м.г. и не е казал нищо за убийството.

Според Георги Велянов Димитър Малинов употребявал редовно амфетамин, който купува от Рангел, който от своя страна също употребявал и продавал амфетамин.

Съдът реши да се изиска информация за записи на разговор между Рангел Бизюрев и близнаците. По рано днес 30-на души от Цалапица – близки, роднини и приятели на семейството на 24-годишния Димитър Малинов се събраха на протест пред Съдебната палата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Боклуци!
    Какво ги моткат тия още! Да показват и на Митко съдебно-медицинската експертиза къде е нанесен фаталният удар и тримцата в зандана до живот! Гроб копали, жив човек заровили. Убийци! Както каза един криминален психолог "Случаят е доста по-елементарен, отколкото изглежда някои го правят". Дайте ги на него и всичко ще си изпеят!
  • 3
    1
    И тримата
    На въжето
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари