Дебора Михайлова: Подобни хора не трябва да се разхождат на свобода

0
Съдът остави Георги Георгиев под домашен арест
Съдът остави Георги Георгиев под домашен арест Снимка: Facebook / Дебора Михайлова

Съдът остави Георги Георгиев под домашен арест

Дебора Михайлова, която през 2023 г. стана жертва на жестоко нападение с макетно ножче, публикува видео във Facebook след днешното заседание по делото срещу Георги Георгиев, обвинен за нападението. Във видеото Михайлова изрази разочарование от слуховете, разпространени по неин адрес, и категорично заяви, че няма да се предаде пред предизвикателствата, които й се изправят.

„По повод днешното дело и всички клевети, които се изписаха по мой адрес. Достатъчно мълчах и търпях. Подобни хора не трябва да се разхождат на свобода. Вярвам, че истината ще излезе наяве. Опитвам се по един или по друг начин да преживея случилото се и донякъде успявам. Радвам се, че нося борбения характер на майка си и съм толкова силна, колкото и тя. Няма да се предам, защото знам, че съм искрена“, казва Михайлова във видеото, обръщайки се към своите поддръжници и обществото.

Майката на Дебора разпитвана като свидетел

Дебора Михайлова не присъства на днешното съдебно заседание, но майка ѝ беше разпитвана в продължение на два часа. Тя е един от двамата свидетели, които дадоха показания в съда днес. По първоначалния план трима други свидетели също трябваше да бъдат разпитани, но един от тях не беше намерен на посочения адрес.

Съдът реши да промени мярката на Георги Георгиев от задържане под стража на домашен арест, което предизвика смесени реакции сред обществото и близките на жертвата.

Отговор на слуховете за финансите на Михайлова

Във видеото си Дебора Михайлова също така отговори на разпространени слухове, че е разполагала с по-големи суми пари от дарения, отколкото е декларирала. Тя обясни, че е получила 25 000 лева, от които 20 000 лева са дарени от фирма, и отрече твърденията, че в сметката ѝ има над 200 000 лева.

„Имах постъпили 25 000 лева общо, от тях 20 000 лева, дарени от фирма. Искам да опровергая слуховете, че по личната ми сметка има над 200 000 лева. Представила съм банково извлечение от личната ми сметка, за да стане ясно, че такива пари нямам. Тя не е дарителска, а лична! Не съм злоупотребила с нито един от вас, приятели!“, каза тя, уточнявайки, че сметката й е лична, а не дарителска.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Де да знам
    Защо Дебора отказа да се подложи на полираф? Да, обяснено и е, че резултатите нямат доказателствена стойност, но тя отказва. А въпросът който би изяснил всичко е: "Дебора, ти самонаряза ли се?"-
  • 6
    4
    ...
    Умирисан, минетчийски сопол! Жестикулирай така пред клиентите си с тази човка отворената. Лъжлив долнопробен чалгаджийски боклук! Не ми дреме, кой ти пълни задника, и кой спонсорира чалгаджийските ти истъпления. Ти си един парцал. Всички го знаят.
  • 6
    3
    Рени
    На твое място един нормален човек би се скрил от срам, а не да дава изявления .
  • 5
    2
    Гражданин
    Знаели ли че този е семеен знаели ли че има дете и съпруга не оправдавам деянието но упреквам те в това че се занимаваш с семейни мъже .не си читава дано си взела поука от всичко което е било досега . Ама дълбоко се съмнявам .
  • 8
    1
    Въпрос?
    А когато те чука ти беше яко нали???? Ай стига тъпотии! Не би мирно седяло не би чудо видяло!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...