Даниел Лорер: С нетърпение ще очакваме предложенията на ГЕРБ

0
ПП - ДБ очаква управленска формула от ГЕРБ
ПП - ДБ очаква управленска формула от ГЕРБ Снимка: БНТ / Архив

ПП - ДБ очаква управленска формула от ГЕРБ

В интервю за Българската национална телевизия Даниел Лорер от "Продължаваме Промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) заяви, че коалицията ще бъде ключов фактор при съставянето на следващия кабинет.

"В следващия парламент ПП-ДБ ще бъде незаобиколим фактор за съставянето на правителство. В този момент ние трябва да подходим държавнически, за да може България да тръгне по своя европейски път и да спре да буксува в тази политическа криза", сподели Лорер.

Червени линии в преговорите

Политикът подчерта две основни теми, по които формацията му няма да прави компромиси: върховенството на закона и борбата с корупцията. Според него, ГЕРБ като вероятен победител от изборите трябва да представи своята управленска формула и план за излизане от кризата.

"Предизборната кампания мина и ние ще чакаме с нетърпение техните предложения. Когато имаме окончателните резултати, ще видим какво ще предложат на България, за да излезем от кризата", посочи Лорер.

Премиерският пост и структура на властта

Даниел Лорер изтъкна, че не е редно в изборната нощ да се правят прибързани заключения за бъдещи коалиции. "Фигурата на премиера е важна, но и структурата на властта е важна. Надявам се, че утрото ще бъде по-мъдро от вечерта", коментира той.

"Правителство не бива да се прави на всяка цена", допълни политикът от ПП-ДБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    До 3
    Млъквай и лапай бе,курво бесарабска хахахаха готви си задника да го поемаш без вазелин на Шиши както най много обичате ПеПерастките курви хахаха
  • -1
    3
    Путак
    До 2 Молодец, донеси ибрика и ме подмий, на излизане изнеси куфара!
  • 2
    2
    Мухахахахаха
    Още не са преброени бюлетините,а ПеПераст курвите са вече със събути гащи пред Боко и съвсем скоро и пред ДеБелян мухахахахаха
  • 0
    1
    aha
    Този боклук еврейски веднага почна да се предлага за любов.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари