Данаил Папазов иска Ахмед Доган да напусне резиденциите в „Росенец” и „Бояна”

0
Бившият министър настоява за незабавно освобождаване на имотите
Бившият министър настоява за незабавно освобождаване на имотите Снимка: БТА

Бившият министър настоява за незабавно освобождаване на имотите

Данаил Папазов, собственик на дружествата „Хермес Солар” и „Делта Епсилон”, които притежават резиденции в парк „Росенец“ край Бургас и в квартал „Бояна” в София, поиска почетният председател на ДПС Ахмед Доган да напусне незабавно тези имоти. Според официално изявление, изпратено до медиите, Папазов твърди, че Доган пребивава в резиденциите без каквото и да било правно основание.

В изявлението си Данаил Папазов подчертава, че Ахмед Доган няма никакво отношение към дружествата „Хермес Солар” и „Делта Епсилон” и не притежава никакви права върху имотите, собственост на тези компании. „Същият няма общо и с имотите на дружествата, както и няма каквито и да било договорни отношения, свързани с ползването на тези имоти“, уточнява Папазов.

Той подчертава, че именно поради тези причини Доган трябва незабавно да освободи резиденциите. Това изявление поставя под въпрос правното основание на дългогодишния политически лидер за пребиваването му в тези емблематични имоти.

Данаил Папазов е бивш министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в правителството на Пламен Орешарски (2013 – 2014). Въпреки че имотите в „Росенец” и „Бояна” са били асоциирани с Доган през годините, настоящата позиция на Папазов категорично отрича каквато и да е законова връзка между почетния председател на ДПС и тези резиденции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Читател
    Всички умни българи на които им работи хипотезата,лесно могат да си представят, какви милиони са се придвижили от точка А,до точка Б., за да се наложи Ахм. Доган,да излезе както от сараите в Бояна,така и от сараите в Росенец.Милиони левове и евро засмукани от българите, определени олигарси ги използват за влияние сред обществото ни.Ние си оставаме публика,така необходима по време на избори.
  • 4
    7
    Аз
    такъв номер и в цирка не съм виждал.Фокус мокус и Доган стана чист като капчица роса. Горкият нямал нищо, а ние мислехме, че е много богат и отдавна си гледа пашалъка.
  • 8
    6
    Анализатор
    Бухалките на Джейлян започват да действат. Само дето накрая ще му се счупят с тъпата дебела тиква!
  • 9
    5
    русенец
    Цял Булгаристан знае, къде се шири Мемед Доган, само собственикът на имотите сефте го научава! Да, определено приемате, че българите са невероятно тъпи. Ама и мисирките ни са едни...
  • 11
    4
    daskal
    Ох, ще има трупове.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари