Член на СИК попълва празни бюлетини в село Белица

1
Камерите заснеха фрапиращото престъпление
Камерите заснеха фрапиращото престъпление Снимка: БНТ

Камерите заснеха фрапиращото престъпление

Фрапиращо нарушение на изборния процес е регистрирано в село Белица, област Благоевград. Видеонаблюдението в секция 010200004 е заснело как член на Секционната избирателна комисия (СИК) извършва тежко престъпление срещу вота на избирателите.

Действията са извършени пред очите на цялата комисия

На записите ясно се вижда как представител на комисията попълва празни бюлетини, като маркира позиции номер 8 и 18, съответстващи на партия "ДПС - Ново начало" и коалиция ГЕРБ-СДС. След манипулацията бюлетините са разпределени в съответните купове за двете политически формации.

Нарушителят е от квотата на определена партия

По информация на Българската национална телевизия (БНТ), въпросният член на комисията е представител на квотата на "ДПС - Ново начало".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Русчуклия
    Баце краде коли в Чехия, тук ги продава и купува "гласоподаватели" ! Койко % за гербъ извън България!? За Баце и дружинката му Schlachthof-Funf !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари