Четирима ранени при инцидент на строеж в Анкара

0
Работниците са транспортирани до различни болници
Работниците са транспортирани до различни болници

Работниците са транспортирани до различни болници

Четирима души пострадаха днес при инцидент на строеж в Анкара, съобщи турската телевизия НТВ.

Инцидентът се случи в столичния район Синджан, където четиримата работници се трудеха на третия етаж на 8-етажна сграда в процес на изграждане. Те бяха ранени вследствие на срутване на строително скеле, предава БТА.

На мястото на произшествието незабавно бяха изпратени линейки и полицейски екипи, които оказаха първа помощ на пострадалите. Работниците бяха транспортирани до различни болници в града за лечение.

По случая е предприето разследване, за да се установят причините за инцидента и да се вземат необходимите мерки за предотвратяване на подобни случаи в бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари