Четирима души загинаха при катастрофи през последното денонощие

0
32-ма са ранените при 30 тежки катастрофи
32-ма са ранените при 30 тежки катастрофи

32-ма са ранените при 30 тежки катастрофи

Четирима загинали и 32-ма ранени при 30 тежки катастрофи за последното денонощие.

През последното денонощие в България са регистрирани 30 тежки катастрофи, при които са загинали четирима души, а 32-ма са ранени, съобщиха от Министерството на вътрешните работи (МВР).

В столицата София са станали три тежки и 24 леки пътнотранспортни произшествия. При тези инциденти трима души са получили наранявания.

От началото на годината в България са регистрирани 3259 катастрофи, при които са загинали 199 души, а 4020 са били ранени. Въпреки че броят на инцидентите остава висок, данните на МВР сочат положителна тенденция в сравнение с миналата година. През същия период на 2023 година са загинали 228 души, което означава, че през 2024 година има 29 по-малко загинали участници в движението по пътищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ...
    199 души, а няма Юли месец ! ! ! Добре мре плебса. Сигурно и в 20 милиона Румъния не мрат така здраво. После от полицията крякат, че травматизма летял надолу и между другото по случая се поглезили с нови брички.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари