Четирима души пребиха съседите си с брадва, нож и дървени колове

1
Баща и син са в болница след бруталното нападение в село Камено поле
Баща и син са в болница след бруталното нападение в село Камено поле

Баща и син са в болница след бруталното нападение в село Камено поле

Жестока атака разтърси спокойствието на село Камено поле, община Роман. Четирима нападатели, въоръжени с брадва, ножове и дървени колове, нахлуха в дома на местно семейство и ги пребиха жестоко. В резултат на инцидента баща и син са хоспитализирани с тежки наранявания.

Инцидентът се разиграл в късните вечерни часове, когато семейството се намирало в дома си. Според разказа на Десислава Гергова, майка на пострадалото момче, нападението е било напълно неочаквано и без видима причина.

"Ние с мъжа ми бяхме горе. Младите бяха долу. Чух, че някой вика на вратата и излязох да видя кой ни търси, мъжът ми излезе след мен. Видяхме Михаил Стойчев – наш съсед и главния виновник може би. Той дойде със секирата", сподели Гергова пред bTV.

Според нейните думи, нападателите са били в нетрезво състояние. Тя разказа за странното поведение на съседа им преди инцидента: "Преди това Михаил спря с колата пред дома си, видимо пиян - блъсна се в зида, събори го. Скри колата под къщата и се продължи с луд купон".

Гергова също спомена, че между семействата има финансов спор - съседът им дължи пари.

Нападението е било изключително брутално. Съпругът на Десислава е получил тежка рана от брадва по главата, която е наложила поставянето на осем шева. Малкият им син, който се опитал да предотврати конфликта, е получил рана на гърба и порезна рана на ръката.

"Мъжът ми и синът ми в момента са в болница. Това не е ли опит за убийство? Със секира?", възкликна потресената жена.

Особено тревожен е фактът, че съседите не са се отзовали на виковете за помощ. Единствено кметицата на селото и нейният съпруг са пристигнали в къщата след инцидента.

Полицията е реагирала бързо и на следващия ден е установила самоличността на нападателите. Образувано е досъдебно производство за изясняване на всички обстоятелства около случая.

Семейството на пострадалите живее в постоянен страх след инцидента. "Живеем в страх. Аз цяло лято живея сама. Мъжът ми е в чужбина", сподели Десислава Гергова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари