Бягство след катастрофа в центъра на Русе

0
Полицията залови избягалия мотоциклетист
Полицията залови избягалия мотоциклетист Снимка: Dunavmost / Архив

Полицията залови избягалия мотоциклетист

Лек пътен инцидент с бягство от местопроизшествието в Русе.

В следобедните часове на вчерашния ден, Русе стана свидетел на пътнотранспортно произшествие, последвано от необичайно развитие на събитията. Инцидентът се разигра на оживено кръстовище в центъра на крайдунавския град, привличайки вниманието на местните жители и органите на реда.

Сблъсък между автомобил и мотоциклет

Около 14:35 часа на кръстовището между булевард "Неофит Бозвели" и улица "Борисова" в град Русе се случи пътен инцидент, въвличащ лек автомобил и мотоциклет. Автомобил марка "Опел", управляван от 36-годишна жена, предприел маневра ляв завой от булевард "Неофит Бозвели" към улица "Борисова" в посока центъра на града, след подаване на зелен сигнал на светофара.

В същото време, мотоциклет марка "Кавазаки", движещ се в същата посока, се опитал да премине направо по булеварда. Мотоциклетистът, както по-късно става ясно - 38-годишен мъж от Русе, се придвижил по насрещната пътна лента от лявата страна на изчакващите на светофара моторни превозни средства. В зоната на кръстовището двете превозни средства се сблъскали.

Неочакван обрат: Бягство от местопроизшествието

След сблъсъка се случило нещо неочаквано - водачът на мотоциклета свалил каската си, оставил я на място и побягнал в неизвестна посока. Това действие превърнало обикновения пътен инцидент в по-сериозен случай, изискващ намесата на правоохранителните органи.

Бърза реакция на полицията

Изпратените на местопроизшествието пътни полицаи своевременно документирали случая. В хода на последвалите оперативно-издирвателни действия, водачът на мотоциклета бил бързо установен и задържан.

Разкрития в хода на разследването

По време на разследването се изяснило, че 38-годишният мотоциклетист е управлявал в срока на влязла в сила заповед за принудителна административна мярка, с която е бил лишен от право да управлява моторно превозно средство.

Правни последствия

Въз основа на събраните доказателства и установените факти, срещу 38-годишния мъж е започнато бързо производство за престъпление по член 343в, алинея 3 от Наказателния кодекс. Случаят е регистриран по описа на сектор "Пътна полиция" - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 21
    1
    Мотористо към гробищата
    Този донор на две колела да го разфасоват жив за органи, че да се научат останалите мърши с моторчетата как се кара! Бахти наглите свини!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари