БСП - Варна: Подкрепяме новия курс на ръководството на партията

0
Изразяваме пълна подкрепа за прекратяването на политиката на остър тон спрямо част от институциите в държавата, най-вече – президентската
Изразяваме пълна подкрепа за прекратяването на политиката на остър тон спрямо част от институциите в държавата, най-вече – президентската Снимка: БСП - Варна

Изразяваме пълна подкрепа за прекратяването на политиката на остър тон спрямо част от институциите в държавата, най-вече – президентската

Варна стана домакин на значима среща в редиците на Българската социалистическа партия (БСП) днес. Активът на партията в морската столица се събра с ръководството на градската и областната организация, за да обсъдят бъдещето на левицата и да изразят подкрепата си за новата политика на партийното ръководство.

На събитието присъстваха ключови фигури от местните структури на БСП. Сред тях бяха Павел Раличков, председател на градската организация, Зорница Василева, заемаща поста заместник-председател, както и Димитър Чутурков, оглавяващ областната организация. Специален гост на срещата бе Борислав Гуцанов, който изпълнява ролята на организационен секретар и председател на парламентарната група "БСП за България".

По време на дискусията членовете на БСП - Варна изразиха категорична подкрепа за трите основни стълба на новата политика, предприета от ръководството на партията. "Изразяваме пълна подкрепа за трите стълба на новата политика на ръководството на партията - вътрешното обединение, обединението на левите партии в коалиция „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА", както и прекратяването на политиката на остър тон спрямо част от институциите в държавата, най-вече – президентската", заявиха присъстващите, обръщайки се към Борислав Гуцанов.

Варненската организация на БСП изрази твърдото си убеждение, че партията представлява единствената реална алтернатива за социално ориентирано управление на България. Социалистите подчертаха важността на тяхната роля в защитата на социалните права на гражданите, увеличаването на доходите и запазването на енергийната независимост на страната. "Само така ще защитим социалните права на хората, ще увеличим доходите, ще спасим енергетиката на България. Пожелахме си успех и победа!", допълниха те с ентусиазъм.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари