Братът на Ружа Игнатова: Когато сложих затворническата униформа се сринах психически!

1
Константин Игнатов описва ужасните сцени, на които е ставал свидетел – побоища, убийства и насилие, които се случвали ежедневно
Константин Игнатов описва ужасните сцени, на които е ставал свидетел – побоища, убийства и насилие, които се случвали ежедневно

Константин Игнатов описва ужасните сцени, на които е ставал свидетел – побоища, убийства и насилие, които се случвали ежедневно

Константин Игнатов, братът на известната криптокралица Ружа Игнатова, сподели шокиращи подробности за живота си зад решетките пред влогъра Алтънай Фикриев - Найчи. В интервюто той разкрива как е преживял трудните моменти в затвора в Лос Анджелис и как те са се отразили на психическото му здраве.

"Когато сложих затворническата униформа в пандиза в Лос Анджелис, се сринах психически!" – споделя Игнатов. Той разказва, че преди ареста е бил в отлична физическа форма, подготвяйки се за участие в състезания по бойни изкуства. Въпреки това, влизането в затвора и слагането на униформата са го пречупили до такава степен, че не е можел да направи дори пет лицеви опори.

Игнатов прекарва три години в максимално охранявани затвори, като Манхатън и „Зеленото чудовище“ в Ню Джърси. "Там мъжете чакаха присъди от по 20 години и доживот. Когато си обграден с убийци, е опасно, защото те вече няма какво да губят." Той описва ужасните сцени, на които е ставал свидетел – побоища, убийства и насилие, които се случвали ежедневно.

Игнатов разказва, че в началото и него са закачали заради това, че е европеец и не е в банда. Въпреки това, благодарение на уменията си по бойни изкуства, е успял да се защити и да спечели уважението на останалите затворници. "Дисциплината ме поддържаше. Ставах в 4 сутринта, тренирах по няколко часа, вечерта пак тренирах. Размишлявах как да не попадна пак в затвора." Освен тренировките, Игнатов е изчел над 300 книги, включително произведения на Достоевски и Толстой, както и Библията. Той е усвоил испански и руски езици и е подобрил значително английския си.

Арестът на Игнатов става през 2019 година на международното летище в Лос Анджелис, когато е задържан от 20 агенти на ФБР. Обвинен е в пране на пари и измама, свързани със схемата OneCoin. Впоследствие Игнатов се признава за виновен и сключва сделка с правителството на САЩ. Въпреки това, най-важната фигура в схемата – сестра му Ружа Игнатова, продължава да се изплъзва на правосъдието и е в списъка на ФБР „Десетте най-издирвани“.

OneCoin е основана през 2014 година от Ружа Игнатова и партньора ѝ Себастиан Грийнууд. Компанията е рекламирана като нова виртуална валута, която ще бъде „убиецът на биткойни“. В действителност, OneCoin се оказва измамна схема, която завлича милиони хора по света с над 4 милиарда долара. Ружа Игнатова изчезва безследно през 2017 година, заедно с милиарди в биткойни.

След излизането си от затвора, Константин Игнатов споделя, че няма намерение да се връща към престъпната дейност. Той разказва, че е получил предложения за участия в риалити формати, но е отказал. Сега Игнатов се опитва да остави миналото зад гърба си и да започне нов живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Язък, чоджум!
    В България с такава автобиография щеше да стане дори Лидер на Партия и Премиер, или най-малкото Депутат и Министър. Пък може и да стане - за сега българските продажни Мисирки му излъскват имиджа: "Боже, колко е страдало момчето в Щатските затвори! Да го съжалиш - колко зле са се отнесли към него в Демократичната Америка! Обаче Той е Пич - Боец ММА-ец! Закален, трениран, научил руски и затвърдил английски, чел книги в Пандиза, дори прочел Достоевски и Толстой, че и Библията, и "...станал Човек! (По Н.Й.Вапцаров)".
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари