Братът на Мадона загуби битката с рака

0
Кристофър Чиконе си отиде само седмици след смъртта на мащехата на певицата
Кристофър Чиконе си отиде само седмици след смъртта на мащехата на певицата Снимка: Кристофър Чиконе / Facebook

Кристофър Чиконе си е отишъл на 63-годишна възраст

Семейството на поп иконата Мадона отново е в траур.

Кристофър Чиконе, по-малкият брат на световноизвестната певица Мадона, почина на 63-годишна възраст след битка с рака. Това е втората загуба за семейството на артистката за по-малко от месец.

Смъртта на Кристофър Чиконе беше потвърдена от американското издание TMZ. Той си отиде само седмици след като мащехата на Мадона, Джоан Чиконе, също загуби битката с агресивна форма на рак през септември.

Кристофър Чиконе беше не само брат на Мадона, но и неин дългогодишен сътрудник в професионален план. Той започна кариерата си като неин танцьор, след което се изяви като стилист и декоратор. Върхът в съвместната им работа дойде, когато Кристофър зае позицията на арт директор за световното турне на Мадона "Blonde Ambition".

След като завърши интериорен дизайн, пътищата на двамата се разделиха. Отношенията им се влошиха през 2008 година, когато Кристофър публикува автобиографичната книга "Животът със сестра ми Мадона". Изданието, което разкри пикантни подробности за певицата, се превърна в бестселър според класацията на "Ню Йорк Таймс".

Кристофър Чиконе беше открито хомосексуален и обвиняваше сестра си за публичното разкриване на сексуалната му ориентация. Напрежението между тях се засили след брака на Мадона с английския режисьор Гай Ричи през 2000 година. Чиконе твърдеше, че не се разбира с Ричи, когото обвиняваше в хомофобия.

Въпреки разногласията, през 2012 година Мадона и Кристофър се помириха и дори създадоха съвместна линия обувки.

Загубата на Кристофър Чиконе е поредният удар за семейството на Мадона, което в последно време преживява тежък период.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    русенец
    И? Лека му пръст на човека, ама нас какво ни касае това?!?!?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари