Борислав Гуцанов: Борисов се е объркал, че Горица Кожарева е свързана с БСП

0
Никой от БСП не е търсил контакт със служебни министри
Никой от БСП не е търсил контакт със служебни министри

През 2015г. тя е избрана с гласовете на ГЕРБ, Реформаторския блок и патриотичната формация тогава и е била предложение на Патриотичния фронт, твърди председателят на ПГ на "БСП за България"

Председателят на парламентарната група на "БСП за България", Борислав Гуцанов, категорично отрече твърдението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че кандидатът за служебен министър-председател Горица Горанова - Кожарева е свързана с БСП. Гуцанов поясни, че Борисов е допуснал грешка, като е заявил, че Кожарева има връзка със социалистите.

"Борисов се е объркал. Направихме проверка и се оказа, че през 2015 година Горица Георгиева е избрана с гласовете на ГЕРБ, Реформаторския блок и патриотичните формации, и тя е била предложение на Патриотичния фронт," заяви Гуцанов пред медиите в парламента. Той допълни, че БСП приема кандидатурата на Кожарева като правилна, след като президентът я е избрал за тази позиция, и очакват тя да състави необходимия кабинет.

Гуцанов подчерта, че за БСП е от изключително значение изборите да бъдат честни и почтени, като това е основната функция на служебния кабинет. Той напомни и позицията на социалистите, изразена на консултациите при президента - до 30 август трябва да бъде избран българският еврокомисар.

"Той трябва да бъде широко обсъден и предложен така, че да представлява най-доброто, на което е способна България," заяви Гуцанов.

Гуцанов също така информира, че никой от БСП не е търсил контакт със служебни министри, тъй като това е право на министър-председателя. В заключение той препоръча на ГЕРБ, ППДБ и ДПС да преразгледат своята конституционна политика, като отбеляза, че последните промени в конституцията са довели до неразбории и че тези правомощия са изключително в компетенцията на министър-председателя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...