Борбата с пожарите продължава

0
Противопожарни екипи на пост в Воден и Крайново цяла нощ
Противопожарни екипи на пост в Воден и Крайново цяла нощ Снимка: БТА

Противопожарни екипи на пост в Воден и Крайново цяла нощ

Борбата с пожарите в страната продължава неуморно. През изминалата нощ екипи на Пожарната служба дежуриха в районите на ямболските села "Воден" и "Крайново", където огънят беше овладян и локализиран още вчера. Въпреки това, бяха предприети превантивни мерки, за да се предотврати евентуално повторно възпламеняване на огнищата.

Според данни от Министерството на вътрешните работи (МВР), пожарът на българо-гръцката граница продължава да се разпространява в силно пресечена местност. Военни сили бяха пренасочени към региона, за да подпомогнат направата на просеки и да улеснят достъпа на пожарните коли до засегнатите райони.

До края на деня се очаква в пострадалите райони да бъдат доставени контейнери, оборудвани с битова техника, които да осигурят временен подслон на жителите, засегнати от пожарите.

Ситуацията остава напрегната, но усилията на противопожарните екипи и военните продължават, за да се гарантира безопасността на населението и да се предотвратят нови пожари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари