Бойко Борисов: Забранил съм на ГЕРБ да се интересува от ДПС

0
Разпадът в ДПС е опасен, защото има много български мюсюлмани и от двете страни
Разпадът в ДПС е опасен, защото има много български мюсюлмани и от двете страни

Разпадът в ДПС е опасен, защото има много български мюсюлмани и от двете страни

Бойко Борисов коментира решението на ЦИК и състоянието на парламента.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов реагира по повод последните действия на ЦИК, която е издала предписания към двете фракции на ДПС. Той заяви, че е забранил на своята партия да се интересува от вътрешните проблеми на ДПС, като подчерта, че за него е по-важно ГЕРБ да е изрядна и да се подготви за предстоящите избори.

Разпадът в ДПС е опасен, защото той засяга много български мюсюлмани от двете страни. Въпреки това, аз съм забранил на ГЕРБ да се интересува от случващото се там“, коментира Борисов. „Мен решението на ЦИК не ме вълнува – най-важното е нашата партия да е добре организирана и да се регистрираме за изборите.

Борисов подчерта необходимостта от стабилно правителство, като заяви, че в противен случай държавата ще продължи да се разпада. Той описа сегашния парламент като „насипен“ и неефективен. „Този парламент не може да свърши нищо – хората трябва да се замислят дали да подкрепят малки партии, които само говорят, или такива, които реално ще свършат работа. В момента в парламента няма какво да се научи – там се карат като каруцари, обиждат се по безобразен начин. Това е всичко, което не искам да виждам в политиката“, допълни той.

Лидерът на ГЕРБ отбеляза също, че всеки, който подкрепя предложенията на партията му в бъдещия парламент, може да бъде потенциален партньор. Той също така изрази недоволство от липсата на инвестиции в големи инфраструктурни проекти през последните четири години и обеща да възстанови старата програма за саниране на жилищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    кирчо
    Шубето е голям страх да не шиши с ви н чо да изкара и сикаджииските кражби
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари