Бойко Борисов: Скъпа Урсула, твоето лидерство е от ключово значение за всички нас в Европа

0
Бойко Борисов поздравява Урсула фон дер Лайен за преизбирането ѝ начело на Европейската комисия
Бойко Борисов поздравява Урсула фон дер Лайен за преизбирането ѝ начело на Европейската комисия Снимка: Facebook

Бойко Борисов поздравява Урсула фон дер Лайен за преизбирането ѝ начело на Европейската комисия

Лидерът на ГЕРБ - Бойко Борисов, изрази своите искрени поздравления към Урсула фон дер Лайен по повод преизбирането ѝ за председател на Европейската комисия. В своя публикация в социалната мрежа, Борисов подчерта значимостта на този успех не само за самата фон дер Лайен, но и за Европейската народна партия, към която ГЕРБ също принадлежи.

„Скъпа Урсула фон дер Лайен, искрени поздравления по повод преизбирането ти за председател на Европейската комисия. Твоят успех е успех и гордост и за Европейската народна партия. Щастлив съм, че ГЕРБ е част от най-голямото европейско политическо семейство,“ написа Борисов.

Лидерство и ангажираност за бъдещето на Европа

Борисов изрази своята увереност в лидерските качества на Урсула фон дер Лайен и нейната ангажираност към бъдещето на европейските граждани. Той подчерта значимостта на нейното ръководство и сподели увереността си, че България може да разчита на приятелството и подкрепата на председателката на Европейската комисия.

„Скъпа Урсула, твоето лидерство начело на Европейската комисия и ангажираността ти за бъдещето на европейските граждани е от ключово значение за всички нас в Европа. Уверен съм, че България може да разчита на твоето приятелството и подкрепа,“ добави той.

Значението на Европейската народна партия

Европейската народна партия (ЕНП) е най-голямото политическо семейство в Европа и играе ключова роля в определянето на политическата посока на Европейския съюз. Като част от това семейство, ГЕРБ също има важна роля в европейската политика и споделя общи цели и ценности с останалите членове на ЕНП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    Ноко
    Хонекеровите бацки са невинни детински цункам пред боговете френско в/лизине?? Отврат!
  • 1
    8
    Престъпници
    Борисов ,Урсула няма да те спаси от кармата ,която натрупа,убивайки собственият си народ,с грабежа на България и мафиотските структори,които създаде за унищожението й.Няма да те спаси и от омразата и проклятието на българите!Всичко се плаща и ти ще си платиш,както и децата,внуците и правнуците ти,до десето коляно!Не завиждам на участта ,която очаква теб и наследниците ти!Никой не е над закона на кармата!Няма "пито" и "неплатено"!Дано те застигне по-бързо!Амин!
  • 3
    7
    Bahti
    Тоя лицемер пак е хванал голямата баданарка и маже ли маже!!!!!
  • 3
    6
    фена на Путин
    Мафията няма махане. Ще повърна !
  • 13
    5
    Два дебила – это сила!
    Да ви путките майни еб@ и на двамата!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари