Бойко Борисов: Само магьосник може да сформира правителство между партии, които искат да се бият

0
Всички да излязат и да кажат условията си да подкрепят първия мандат, заяви лидерът на ГЕРБ
Всички да излязат и да кажат условията си да подкрепят първия мандат, заяви лидерът на ГЕРБ Видео: NOVA

Всички да излязат и да кажат условията си да подкрепят първия мандат, заяви лидерът на ГЕРБ

"Само магьосник може да сформира правителство между партии, които искат да се бият. Когато съм могъл и съм имал над 80 депутати, съм носел отговорност. За да заработи държавата, имаме партия с над 11% преднина и нека всички да излязат и да кажат условията си да подкрепят първия мандат." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента, предаде БГНЕС.

"Експертното правителство е глупост, при нас всички са експерти. Най-стабилното е кабинет между първата, втората и третата сила. Всички останали партии могат да помогнат с експерти да бъдат вкарани в правителството. Казах на колегите от ПП-ДБ - да преформатираме правителството, защото вече вашата тежест е 22 депутати към нашите 68 народни представители и не е логично с 22 депутати да искате цялата власт плюс регулатори и служби”, категоричен е лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и влизането на страната в еврозоната. "По време на ГЕРБ България влезе в Европейския банков съюз - това е техническо приемане на еврото. Заедно с Хърватия щяхме да влезем и ние, но тогава започнаха протестите срещу нас, и затова няма евро. Няма институции, няма единна политика, дори не можем да приемем нещо да сработи - това всичко е наследено, и виновниците са тези, които го започнаха - това са ПП-ДБ, Божков и Радев, всички, които са протестирали", коментира Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Гражданин
    Ех този г-н Радев трън в очите ви .PP
  • 14
    3
    Съобщение от
    боко-Тиквата и Намагнитения Шиши до еврозоната: Окрадохме българия. Ако ни пуснете вътре в еврозоната, ще окрадем и еврозоната. Ние сме гангстери и мафиоти.
  • 11
    2
    Мунчо
    Пак всички му виновни на Тиквомир.
  • 16
    1
    ...
    Недей лъга, мутро гадна ! Сформира и ви обединява неистовата жажда за крадене на пари. Що противници събра тая жажда... Местните дерибеи точат лиги за усвояване на европари. Самосвалите им стоят, циганите, тоест персоналът им бездейства.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари