Бойко Борисов предлага отиване на нови избори

2
Лидерът на ГЕРБ предложи прекратяване на гласуването за кабинет и провеждане на нови избори
Лидерът на ГЕРБ предложи прекратяване на гласуването за кабинет и провеждане на нови избори Снимка: БНТ

Лидерът на ГЕРБ предложи прекратяване на гласуването за кабинет и провеждане на нови избори

Бойко Борисов направи изявление, в което предложи прекратяване на гласуването за кабинет и провеждане на нови избори. Това предложение дойде на фона на сложната политическа обстановка в България и разногласията между различните политически сили.

„Благодаря на ДПС за подкрепата“, каза Борисов, подчертавайки важността на тази подкрепа, но същевременно уточнявайки, че не желае партията му да бъде прикрепяна към ДПС. „Господин Денков, няма да ви позволя да ни прикрепяте с ДПС. Прекрасно знаем. Всичко знаем. От казаното от тук ние имахме нужда от осъзната подкрепа от 10-на подкрепа от вас“.

Той ясно заяви, че ГЕРБ няма да подкрепи втория и третия мандат, като така направи позицията на партията си абсолютно ясна. Борисов изрази и уважението си към новата силна фигура в парламента - Костадин Костадинов, лидер на партията „Възраждане“, отбелязвайки, че думи му са без сарказъм, а с уважение

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Плановете на Пеевски
    Корумпираните съд и прокуратура в бг са частните бухалки на Пеевски. ПЕЕВСКИ ДЪРЖИ ПРЪСТА СИ НА КОПЧЕТО ЗА АРЕСТА НА БОРИСОВ. СЛЕД КАТО АРЕСТУВА И ПРЕМАХНЕ БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ ЩЕ ПРЕМАХНЕ И ПОСЛЕДНАТА ПРЕЧКА ЗА ДА ОВЛАДЕЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е НЕГОВА. ЦЕЛИТЕ НА ПЕЕВСКИ СА: ПЪРВО - ПРЕМАХВАНЕ НА СТАРОТО РЪКОВОДСТВО В НЕГОВАТА ПАРТИЯ И ОВЛАДЯВАНЕ НА ЦЯЛОТО ДЕПЕСЕ И СЛЕДВА ВТОРИ ЕТАП - ПЕЕВСКИ ИЗПОЛЗВА КАТО ЧАСТНА КОРПОРАЦИЯ ДПС, ЧРЕЗ СВОИТЕ БУХАЛКИ АРЕСТУВА И ПРЕМАХВА БОРИСОВ - ПОСЛЕДНАТА ПРЕЧКА ЗА ОВЛАДЯВАНЕТО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ... ЗАЩО МИСЛИТЕ, ЧЕ В МОМЕНТА боко тиквата СЕ ПАЗИ СЪС СНАЙПЕРИСТИ ПО ОГРАДАТА?!
  • 4
    4
    123456
    тиква проста!!!
  • 13
    3
    Марин Гюрчев-Мимо
    Борисов пак го изплющяха анално и после както е лайнян му го дадоха в устата. Русоидните партии в парламента могат много лесно да направят правителство, ама след това ще бъдат изхвърлени много лесно на боклука и ПП-ДБ да спечелят много лесно изборите , след което правенето на така желаната 30 години реформа и изриване на червената сган също много лесно. Това възпира русоидите от ГЕРБ-ДПС-БСП-ИТН и Вгъзраждани да направят правителство щото осирането им ще е сигурно, а изриването неминуемо. О, забравих да кажа: Кур за Путин!
  • 7
    2
    Димитър Червенков
    Прокуратура, ДАНС, ГДБОП, МВР, разузнаване, създават чрез манипулации, репресии и натиск умишлено политическа среда която е угодна за Кремъл и Задкулисието. Народът не харесва това и само 30% се залъгват да гласуват за тая политическа сган която създава безпрецедентна обстановка. Оставете хората да си правят политически формации без да бъдат манипулирани в изгода на русоидната сган и техните господари от Кремъл и нещата ще си дойдат на мястото.
  • 14
    1
    Пак да получите много...
    единственото успокоение е, че ще се разчисти от хора, не избрани, а влезли с подменки . Като например Бедрос и онова създание непонятно.Както и, че такива като н.Марков, излъгали ни нагло в очите, няма да решават съдбите ни.Хората са отвратени от вашите мръсни трикове.Стига с това разменяне.И без това към добро не сте ни водили.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари