Бойко Борисов поиска оставката на Калин Стоянов

2
Не е допустимо вътрешен министър с вдигнат юмрук пред министерството, заяви лидерът на ГЕРБ
Не е допустимо вътрешен министър с вдигнат юмрук пред министерството, заяви лидерът на ГЕРБ Видео: Facebook / Бойко Борисов

Не е допустимо вътрешен министър с вдигнат юмрук пред министерството, заяви лидерът на ГЕРБ

Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов отправи остри критики към министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и настоя за неговото освобождаване. Това стана ясно на брифинг, проведен вчера, където Борисов изрази своето недоволство от поведението на министъра по време на публично събитие пред Президентството.

"Вчера видяхме няколко недопустими неща. Първо – вътрешен министър с вдигнат юмрук пред Президентството. Не е допустимо", заяви категорично Борисов, подчертавайки, че действията на министър Стоянов не са в съответствие с очакванията към един представител на изпълнителната власт.

Борисов също така припомни, че самият той е подкрепил Калин Стоянов за позицията му на министър по време на създаването на правителствената коалиция с тогавашния министър-председател Кирил Петков. „Аз съм го защитавал Калин Стоянов. Когато с г-н Петков правихме сглобката, търсихме професионално лице, отдалечено от всички“, поясни лидерът на ГЕРБ.

Въпреки първоначалната си подкрепа, Борисов подчерта, че действията на министъра от последните дни са неприемливи и не отговарят на очакванията на партията. Той допълни, че партия ГЕРБ категорично настоява за освобождаването на Калин Стоянов от поста му като вътрешен министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    До най сетне
    Ти не се прави на луд.Като му е или им е изгодно и удобно,може.Като не е,не може.Ще каже и говори каквото му изнася и както му принася.Това е лицемерие,демагогия,двуличие и нагаждане според ситуацият.Га е удобна,удобна,га не е,не е.Отърве ли козела тича про козата,зер он сам ке дойде да ръца и обратно,козата да го търси като я сърби чесалката.
  • 5
    4
    Протестиращ полицай
    И за чий ги рупааме жабетата? Сега излиза, че сме заложили на куция кон. Дано ме няма на кадрите от протеста, че кредити имам, жена, деца, пък сигурната заплатка си е сигурна заплатка.
  • 2
    3
    ....
    ......
  • 4
    2
    Най-сетне
    нещо смислено. Освен това служителите на МВР нямат право на стачка, камо ли да е оглавяван от вътрешния министър. Имало ли е разрешение от Столична община за протеста на МВР пред президенството, наречено "подкрепа". Никой служител в държавната администрация няма право да си "избира" сама министъра, още по-малко служебен министър, в случая има превишаване и на права от страна на МВР , които с действията си дестабилизират страната. Така „че трябва да ес потърси и друг вид отговорност на министъра, който противопоставя властите в името на собственото си оцеляване и предвожда протести, на които няма право, камо ли да си вдига юмрука в знак на заплаха.Тези опити трябва да се пресекат от корен, за да не му хрумне на някой друг, че е женен за поста си и да спретне нещо друго. Полицаите, които са учавствали в незаконния протест следва да бъдат дисциплинарно ангажирани
  • 4
    1
    Голям ташак :)
    Тоя /тиквун/ е като по учебник. Изобщо, спира да му дреме за стратегии в момента в който някой вземе, че го измести от мястото му в МВР като обожествяван.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари