Бойко Борисов: Очаквам хората най-сетне да прогледнат

1
Лидерът на ГЕРБ коментира в Пловдив актуалната политическа ситуация
Лидерът на ГЕРБ коментира в Пловдив актуалната политическа ситуация Снимка: Facebook / Бойко Боросов

Лидерът на ГЕРБ коментира в Пловдив актуалната политическа ситуация

Бойко Борисов коментира актуалната политическа ситуация по време на посещението си в град Пловдив. Лидерът на политическа партия ГЕРБ изрази своето мнение относно управлението на страната през последните четири години.

"Очаквам хората най-сетне да прогледнат. Не са минали 4 дни или 4 месеца. Минали са 4 години - един мандат. Резултатът е, че багерът е на едно място и парите ги няма", заяви Борисов пред присъстващите.

Той акцентира върху трудностите, с които се сблъскват местните власти в настоящата икономическа обстановка. "Кметовете най-ясно и най-много страдат от това, което се случва. Защото 5,9 милиарда са проектите за догодина. Тези кметове, които се излъжат да разкопаят с багери, горчиво ще съжаляват", допълни лидерът на ГЕРБ.

Борисов изрази загриженост относно изпълнението на инфраструктурни проекти и усвояването на средства, предназначени за развитие на общините. Той подчерта необходимостта от внимателно планиране и разумно управление на финансовите ресурси на местно ниво.

Посещението на Бойко Борисов в Пловдив е част от поредица срещи с граждани и местни политици в различни региони на страната. По време на тези срещи, той обсъжда актуални теми и проблеми, засягащи развитието на отделните общини и страната като цяло.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Разбрал
    Прогледнахме, Тикво проста банкянска, и видяхме как 12 години кради Родината и захранва своите "кръгове" от фирми както и метресата и копелето в Барцелона с пачки и кюлчета! Айде с другарчето ти Джейлян да заминавате на майната си!
  • 7
    5
    Гражданин
    Ние прогледнахме ама ти още Неси разбрал . Какво ти говори това което се случва че хората гласуват ама не както преди.
  • 8
    4
    русенец
    Тиква, надявай се хората да не прогледнат за това, че шепа мутри като теб ебахте мамата и на държавата , и на хората, и на живота ни, че случи ли се това, ще трябва да ми изколим и избесим.:( Споко, булгаристанчетата сме рая, едно 500 години ще ви изтраем.
  • 7
    3
    гг
    И аз очаквам Боко всеки момент да се надигне народа и ви измете всичките нагляри в парламента начело с теб онова шопара
  • 8
    2
    Станислава
    Този дърт интригант, злодей и мафиот защо е толкова подут и подпухнал? Май никой не му вярва вече на лъжите?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари