Бойко Борисов: Няма да участваме повече в преговори

0
Още вчера стана ясно, че отиваме на избори
Още вчера стана ясно, че отиваме на избори

Още вчера стана ясно, че отиваме на избори

"Комбинацията на имената "Борисов и Пеевски" вчера рухна. След мощните репортажи за "Величие", дни наред, някой ги плашел да гласуват - всичко рухна вчера. Всички показа лицата. Показаха си лидера на новата сглобка - Костадин Костадинов. Кирил Петков и Николай Денков гледаха как Костадинов се разпорежда. Новият Пеевски в парламента е Костадин Костадинов."

"Няма да подкрепя втория мандат. Този път ще има правителство на ГЕРБ - СДС - дължим го на избирателите ни, които ни поставиха много пред другите. Няма да участваме повече в преговори. Още вчера стана ясно, че отиваме на избори", каза лидерът на ГЕРБ.

"Те си мислеха, че на ГЕРБ много му се управлява. Не, ние бяхме много отговорни."

"Кирил Петков и Делян Пеевски бяха ежедневно заедно. Христо Иванов и Пеевски бяха ежедневно заедно. Генерал Атанасов и Пеевски бяха ежедневно заедно. Петков и Пеевски сутрин бяха в моя кабинет, а следобед в кабинета на Пеевски. Няма да ви позволя да връзвате две имена, само за да ви оживеят плакатите и билбордовете."

"Припомням, че кабинетът се наричаше Денков-Габриел, защо се правим, че сме забравили това и едва ли не майсторлъка на Денков е направил правителство", завърши Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Пепелян Беевски
    С господин Доган ще бъдем заедно ! Но с вас г-н борисов няма да бъдем заедно ! борисов, ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ДЪРЖА ПРЪСТА СИ ВЪРХУ КОПЧЕТО ЗА АРЕСТА ТИ ! ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА С КОЛКО СНАЙПЕРИСТИ СИ СЕ ОБГРАДИЛ ПО ОГРАДИТЕ - ЩЕ ТИ ПРАТЯ СЛУЖБИТЕ, ЖАНДАРМЕРИЯТА, НАП И ПРОКУРАТУРАТА ДА ТЕ АРЕСТУВАТ ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ МЕДИИ - ДА СТАНЕШ МЕДИЙНА ЗВЕЗДА! РАЗБРА ЛИ МЕ БОРИСОВ !
  • 8
    1
    Гражданин
    Закриване на парламента икономия на пари за държавата и то милиарди . В всеки град си имаме теятри всеки може да ходи когато си пожелае . Последна постановка на Борисов исие .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари