Бойко Борисов: Аз съм се позиционирал за първа политическа сила

1
Според Борисов ДПС никога не е оказвало директна подкрепа на ГЕРБ
Според Борисов ДПС никога не е оказвало директна подкрепа на ГЕРБ Видео: Facebook / Бойко Борисов

Според Борисов ДПС никога не е оказвало директна подкрепа на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че битката му е ясна – той се стреми към утвърждаване на първата политическа сила в страната. В изказване пред журналисти в Пловдив, Борисов подчерта, че именно това е неговата ключова цел, като добави, че всички политически играчи трябва да се позиционират ясно.

В речта си от парламентарната трибуна той подчерта, че е отказал подкрепата на ДПС и отбеляза, че никога не е разчитал на тях за помощ – нито по време на президентски, нито на парламентарни избори. Според него ДПС никога не е оказвало директна подкрепа на неговата партия в парламента, въпреки че в някои от най-трудните моменти именно заедно с ДПС са вземали най-сложните решения, докато други политически формации са избягвали отговорността.

"Който желае да застане зад първия, е добре дошъл," отбеляза Борисов и допълни, че е важно политическите сили да започнат да мислят за създаването на правителство още отсега.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    хи, хи,
    И както върви работата пак ще е първи!😜
  • 0
    3
    Мунчо
    Първата политическа сила на Тиквомир от доста време не управлява.
  • 8
    2
    Точен
    Баце сладката приказка вече не е на мода .Докато сте там същите муцуни вече кусур години Българин няма да гласува както беше на времето вяра ви нямаме .Не говоря само за герп а за по голямата част дето сте там .
  • 10
    1
    Анонимен
    Това, че ти си се позиционирал, не значи, че ще си.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари