"БОЕЦ" поиска оставката на Атанас Илков с протест пред МВР

0
Протестиращи раздадоха като символичен жест чадъри на присъстващите полицейски служители
Протестиращи раздадоха като символичен жест чадъри на присъстващите полицейски служители Снимка: БНТ

Протестиращи раздадоха като символичен жест чадъри на присъстващите полицейски служители

Протестиращи поискаха оставката на вътрешния министър пред сградата на МВР.

Гражданско движение "БОЕЦ" организира протест пред Министерството на вътрешните работи с искане за оставката на служебния министър Атанас Илков. Демонстрантите се събраха под прозорците на институцията, въоръжени със символични чадъри, информира БНТ.

Обвинения в изборни нарушения

Организаторите на протеста отправиха сериозни обвинения към министър Илков за предполагаемо прикриване на схеми за купуване на гласове в полза на един от участниците в предизборната кампания.

Символична акция

В знак на протест участниците раздадоха чадъри на присъстващите полицейски служители, визирайки твърденията за "разпъване на чадър" над незаконни изборни практики.

Със своите действия той превърна тези хора от служители на реда в „чадъри“. Дано сега, като им връчим тези чадъри, осъзнаят унижението, на което са подложени. Това унижение не го причиняваме ние, а техните началници“, каза Георги Георгиев от „БОЕЦ“.

Призив към политическите сили

Гражданско движение "БОЕЦ" отправи призив към политическите партии за свикване на извънредно заседание на Народното събрание, на което да бъде поискана и гласувана оставката на вътрешния министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари