Блъснатото дете в Русе е с опасност за живота

2
10-годишното дете е прието за лечение в УМБАЛ "Канев"
10-годишното дете е прието за лечение в УМБАЛ "Канев" Снимка: Dunavmost

10-годишното дете е прието за лечение в УМБАЛ "Канев"

Блъснатото дете в Русе е с опасност за живота.

За инцидента ви съобщихме още вчера.

От областната дирекция на МВР в Русе съобщиха подробности за произшествието.

Вчера около 20:35 часа е получен сигнал за произшествие с пострадал пешеходец – дете, възникнало срещу бл. „Силистра на ул. Петрохан в гр. Русе, където лек автомобил „Тойота Айго“, управляван от 19-годишен, при движение по ул. Петрохан в посока кръстовището с ул. Тича, е блъснал пресичащ от дясно наляво 10-годишен пешеходец.

БНТ

На местопроизшествието са изпратени екипи на полицията, а впоследствие и дежурна оперативна група за извършване на оглед. Детето е откарано от екип на спешна помощ в русенската болница „Канев“, където е прието за лечение с фрактури и опасност за живота.

Пробите за алкохол и наркотични вещества на водача са дали отрицателен резултат. Причините за настъпване на произшествието се изясняват.

По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    11
    Татяна
    Няма контрол и полиция по пътищата! Това е цялата истина! Към редакцията - Има ли информация за детето?
  • 7
    10
    1234
    Няма контрол и всичко е легнало на съвестта на гражданите, голяма част от които са безсъвестни! Масово с тези тротинетки се возят по двама души и то по платното за движение. Дори при изградена от двете страни на улицата велоалея те си се движат на платното. Ако паднат, а зад тях се движи камион, бус или автобусжсамо се сещате след падането какво ще последва! Защо не се санкционират такива водачи? Обществото до голяма степен е деморализирано и не спазва никакви социални норми.
  • 4
    9
    Angel
    Новите българи остават невръстни деца без надзор. Говоря за деца на възраст 3-5 години , което си е безумие. Естествения подбор няма как да ги подмине. ... На принципа най- бързото, най- съобразителното и не на последно място с най- много късмет ще успее. Оставени са на произвола, никой не ги закача за нищо! Само да им спрат помощите обаче, тогава да видите какво ще се отприщи.
  • 20
    8
    Мнение
    Напълно съм съгласен с повечето мнения, обаче никой не засегна и това, че доставчиците бързат заради клиентите си. Понеже съм приказвал с такова момче, той ми сподели как за 2 минути закъснение са му двигали сканадали и искали отстъпка от цената...Нека бъдем малко толерантни и към тях, има трафик, има закъснение в кухнята. Ми то един клиент може 5 мин. да брои стотинки..И дано детенцето да е ок накрая.
  • 15
    7
    Бучър
    Бях на 9 като ме блъсна кола в центъра на Русе. Леко сътресение на мозъка и бърз преглед в болницата. След това ме скъсаха от бой вкъщи, защото не съм внимавал (което си беше вярно). Инцидентът тогава се разчу в училище. Веднага увеличиха часовете за Безопасност на движението по пътищата и сума ти време ме даваха за пример как не трябва да се прави. Деца, бъдете внимателни, в днешно време дори и по широките тротоари не сте в безопасност. А относно фучащите като на писта доставчици на храна от безброй много фирми, няма да ви изстине храната колкото си мислите. И бакшиша също няма да е много...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари