Блъснатият пешеходец в Русе е с опасност за живота

4
Тежък инцидент на булевард "Цар Освободител"
Тежък инцидент на булевард "Цар Освободител" Видео: Русе Медиа

Тежък инцидент на булевард "Цар Освободител"

Както вече съобщихме, днес в Русе около 10:30 часа стана тежък пътен инцидент, при който пешеходец е бил блъснат на булевард "Цар Освободител". Блъснатият пешеходец е тежко ранен с опасност за живота, съобщиха от полицията в Русе.

На място е установено, че лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от 81-годишен водач, е блъснал 60-годишен мъж, пресичащ от дясно наляво на пешеходна пътека. Пешеходецът е тежко ранен. По информация на Русе Медиа, той е откаран в болница „Канев“ в Русе, където е настанен с опасност за живота.

Водачът на автомобила е изпробван за алкохол и наркотици, като резултатите от двата теста са дали отрицателен резултат. На пешеходеца е издаден талон за кръвна проба.

На местопроизшествието е извършен оглед и причините за ПТП се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    21
    като
    направим лекото уточнение , че пешеходеца не е пресичал на пешеходната пътека, всичко друго написано е излишно. № 6 е прав с коментара си изцяло.
  • 4
    20
    Днес
    Срещу Строителния ,там преди,години убиха едно девойче
  • 4
    19
    Балканеца
    Подлеза е след Симова мелница, почти до автогарата. Този инцидент е след кръговото, най- близкия подлез е под самото кръгово. Не че има значение, на пешеходна пътека пешеходеца се пази.
  • 0
    18
    До някой
    кога на "Скобелев" е имало подлез? Очевидци са публикували , че е на пешеходна пътека в посока Автогарата.
  • -1
    17
    ко?не!
    14-ти, в час ли си ? Къде на "Цар Освободител" има подлез?!?!? Май нещо бъркаш улиците , може би си мислиш за "Скобелев"?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари