Блъснаха мъж в Бяла

0
Пешеходецът е пресичал пътното платно на улица "Васил Левски", когато е бил ударен от автомобил "Хонда - Джаз"
Пешеходецът е пресичал пътното платно на улица "Васил Левски", когато е бил ударен от автомобил "Хонда - Джаз" Снимка: МВР / Архив

Пешеходецът е пресичал пътното платно на улица "Васил Левски", когато е бил ударен от автомобил "Хонда - Джаз"

Вчера, на 30 юли, около 17:00 часа на улица "Васил Левски" в град Бяла се случи пътен инцидент с пострадал пешеходец, съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе. Възрастен мъж на 68 години беше блъснат от лек автомобил "Хонда - Джаз", управляван от 36-годишен водач.

Според информацията от полицията, пешеходецът е пресичал пътното платно от дясно наляво, когато е бил ударен от автомобила. В резултат на сблъсъка, мъжът е получил травми и фрактури и е бил незабавно откаран в болницата в Бяла, където е настанен за лечение.

На местопроизшествието е изпратен полицейски екип, който е извършил оглед и е започнал разследване на обстоятелствата около инцидента.

Според съобщението от МВР - Русе, досъдебно производство е образувано по описа на Районно управление - Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    а кой е виновен?!?
    Дали пешеходецът е пресичал на регламентирано място, или е бил длъжен да пропусне автомобила?!? Срещу кого е досъдебното производство?!? Няма ли най-сетне да осъдят пешеходец за нарушаване на ЗДвП?!?
  • 1
    1
    МС
    Мое дясно или негово дясно? :)
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари