Бивша служителка на Кание Уест го обвини в умишлено дрогиране

1
Лорън Пишота разказва за множество инциденти по време на работата й с рапъра
Лорън Пишота разказва за множество инциденти по време на работата й с рапъра Снимка: БТА

Лорън Пишота разказа за множество инциденти по време на работата й с рапъра

Рапърът Кание Уест е изправен пред нови обвинения за сексуално насилие и злоупотреба с наркотици. Лорън Пишота, която е работила за Уест от 2021 до 2022 година, твърди, че е била умишлено дрогирана по време на студийна сесия в Санта Моника, Калифорния, съобщи ladyzone.bg. Тя разказва, че асистент в студиото ѝ е поднесъл напитка, която е била „примесена с неидентифициран наркотик“ по заповед на Уест.

Пишота, която първоначално е подала жалба срещу рапъра през юни 2024 година, отново завежда дело на 8 октомври 2024 г. в окръжния съд на Лос Анджелис. В новата си жалба тя описва как след само няколко глътки от съмнителната напитка е започнала да губи ориентация. На следващата сутрин се събудила, чувствайки се „физически отпаднала и объркана“, без никакъв спомен за случилото се предишната вечер.

Твърденията на Пишота включват и други инциденти на сексуален тормоз и злоупотреби по време на работата ѝ с Уест. Според жалбата, по време на студийна сесия в Сан Франциско през юли 2021 г., Уест я принудил да използва нейния душ, след което започнал да я опипва.

До момента юридическите представители на Кание Уест не са коментирали случая, а рапърът вече е обект на друго дело, заведено по-рано през 2024 г., от друг бивш служител, който го обвинява в тормоз.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Ей.....
    Тия са мега извратеняци! Мърши американски.
  • 2
    1
    dgd
    И тука ли "бай шая мушка" ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари