Безплатно паркиране за празничните дни в София

0
Паркирането в "Синя" и "Зелена" зона ще бъде безплатно за три дни
Паркирането в "Синя" и "Зелена" зона ще бъде безплатно за три дни Снимка: БГНЕС

Паркирането в "Синя" и "Зелена" зона ще бъде безплатно за три дни

На 6, 7 и 8 септември паркирането в зоните за почасово платено паркиране в София ще бъде безплатно по случай празника на Съединението.

От Центъра за градска мобилност (ЦГМ) информират, че както в "Синя зона", така и в "Зелена зона" гражданите ще могат да паркират безплатно.

През двата празнични дни градският транспорт в столицата ще се движи по празнични разписания. Очакват се промени в маршрутите на автобусите с номера 9, 49, 61, 72, 76, 84, 94, 184, 200, 204 и 604, както и на тролейбусна линия №7.

Пътниците могат да проверят детайлите за измененията на официалния сайт на ЦГМ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари