Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Безобразие на Дунав мост

15
До кога тази заблуда за хората?
До кога тази заблуда за хората? Снимка: Областна администрация - Русе / Архив

От 21:00 часа моите близки чакат да платят таксата.

В 22:15 се добират до въпросната кабина и от там нататък огромно задръстване до Дунав мост.

На това областният управител му вика 10-15 мин.

До кога тази заблуда за хората?

Автор: Лидия Гънгълова
(Автор: Лидия Гънгълова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    19
    минувач
    Само някой да обясни ако може, каква е задачата на тези жълтожилетковци, които махат на колите и тировете. Към кое министерство са, каква е длъжностната им характеристика, кой е прекия им началник, какви правомощия имат, къде минават инструктажи и от кого? И тези коли с жълти буркани, селскостопанска техника ли са или извънгабаритен товар?
  • 10
    18
    към Русенец
    Любопитен съм да разбера какви правомощия имат и по кой закон се разпореждат в посоченият от теб рсйон "типове"? Със едни жилетки,ръкомахат,насочват,посочват.Полицаи няма,а типове има.Къв чеп дирят по пътното платно и на кое законовоправно основание?По коя инструкция,закон? Доброволен отряд на теудещите към КАТ ли са? Жълтите сигнални лампи поставени на леки коли,знак за автомобили в авариен режим ли са или ей така си слагаме лампички да си мигаме.От коя служба са,агенция че подават сигнали,насочват,ръкомахат? Правомощия? Докъде се разпростират? По търговският закон ли?Катаджиите залягат зад храсти и се крият с цел и тринога,а тези? Смешна държава,прост народ.
  • 13
    17
    Професионалист
    Изобщо МВР Русе не участва активно и адекватно в контрола на трафика от лекотоварни,тежкотоварни камиони и леки коли.Не знам каква е причината.По бул. България няма никаква разстановка на силите на полицията която адекватно да взема мерки и в съвместни действия с гранична полиция да не предизвикват хаос ами по бързо изнасяне на автомобилният поток.Къде им е жандармерията,полицията? Ако не им стигат човешката сила и ресурси,защо не търсят съдействие? Нещо не е е както трябва на територият на областа.Създава се изкуствена ситуация в която граждани и преминаващи да недоволстват и ропотаят.Това е зловредно от части за нац.сигурност на местно ниво Създават се и предизвикват настроения срещу власта и органите на управление легитимиращи законноста и държавноста а както и охраната и създаването на реда.По този начин се компрометират като инструменти на реда и неговата охрана и създаване.Областният да каже в какъв вид са двете могили легитимиращи родното му място с визията си от далече.Някой ли ги е дъвкал? Две могили не можаха да овардят във вида в който са,Русе тръгнали да оправят.Преди се забелязваха и бяха островърхи.Изглежда културно исторически интереси е имало върху структурата им в отминал период.Не ми приличат на могили такива каквито бяха преди.На полицаите да им се забрани на работа да са със смартфони.Само лъзгат.Телефони,най обикновенни.Нужни са за ало,ало.На работа са ,а не на развлечение да убиват време.Като забият нос ,нищо не виждат около тях какво става.
  • 6
    16
    Русенец
    Нарежете го за скрап тоя комунистическия Мост като моча. Пълна декомунизация. Нека евроатлантиците построят два нови и белким направят пътища към тях. Щото сега през едно кръгово минава и граничния поток, към селата и към промишлените зони. Настига това ами едната лента е заета от типове. Та питам аз, за къв чеп го правила оня паркинг???
  • 9
    15
    Смехурко
    Важното е,че може да платите онлайн 😜😜😜
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари