Белият дом: Не вярваме, че в Газа се извършва геноцид

0
Джейк Съливан заяви, че Вашингтон иска да види движението "Хамас" разгромено
Джейк Съливан заяви, че Вашингтон иска да види движението "Хамас" разгромено Снимка: ЕПА / БГНЕС

Джейк Съливан заяви, че Вашингтон иска да види движението "Хамас" разгромено

Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан заяви днес, че администрацията на президента Джо Байдън не разглежда убийствата на палестинци в Газа от Израел във войната му с "Хамас" като геноцид, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Съливан, говорейки пред репортери в Белия дом, заяви, че Вашингтон иска да види движението "Хамас" разгромено. Той добави, че палестинците, попаднали в капана на войната, се намират в "ад" и че една голяма военна операция на Израел в Рафах би била грешка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Каква Ирония
    Най големите и истински извършители на геноциди,масови убииства,военни престъпления срещу мира и човечеството,създателите на "Евгеника" станаха най големите радетели за демокрации и човешки права,но в субливни моменти веднага рогата им се показват.Що е то и що е туй? Антихристи
  • 8
    1
    Горе Долу
    Каквото сте правили Вие янките с коренните жители на Северна Америка,местните Северо Американски индианци,това правят и Израел с палестинците.Не че и онези са стока много ама то пък,бива,бива....... Така де,а що са правили Французи,Белгиици,Англичани,Португалци,Испанци,Холандци,Датчани по всички континенти? Дявола чак се изпервява,труповете нямат чет.....Камари,купища.... ЛЪЖА ЛИ Е ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари