Белият дом: Джо Байдън не се лекува от болестта на Паркинсон

1
Здравословното състояние на президента е стабилно, съобщи неговият прессекретар
Здравословното състояние на президента е стабилно, съобщи неговият прессекретар

Здравословното състояние на президента е стабилно, съобщи неговият прессекретар

Президентът на САЩ Джо Байдън не се лекува от болестта на Паркинсон, заяви днес Белият дом, отговаряйки на появилите се слухове, че специалист по това заболяване е посещавал официалната резиденция на американския президент осем пъти през последната година, съобщи "Ройтерс".

Опасенията, че президентът може да страда от неразкрито заболяване, се засилиха след неубедителното му представяне в дебата с републиканеца Доналд Тръмп на 27 юни. Това засили спекулациите и доведе до допълнителни въпроси относно здравословното състояние на президента.

Според вестник "Ню Йорк Таймс" списъците на посетителите в Белия дом показват, че д-р Кевин Канард, невролог, който специализира в областта на двигателните разстройства и наскоро публикува статия за болестта Паркинсон, е посетил Белия дом осем пъти от миналото лято до пролетта на тази година. Тези посещения породиха множество спекулации и слухове.

На изпълнен с нападки брифинг, прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер отказа да потвърди посещенията на д-р Канард, позовавайки се на съображения за сигурност и необходимостта да се уважава личният живот на всички засегнати лица.

Жан-Пиер обясни, че президентът Байдън е посещавал невролог три пъти във връзка с ежегодните му медицински прегледи и категорично заяви, че президентът не се лекува от Паркинсон. Тя допълни, че здравословното състояние на Байдън е стабилно и няма основания за безпокойство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Путин Хуйло
    БайПън си е жив Алцхаймер,даже така е известен в САЩ - Алцхаймер Джо хахаха...и тоя насран памперс тръгнал да се дърви на Путин...
  • 8
    2
    русенец
    А някога казвахте "старците от Кремъл". Те бяха с всичкия си и с 20 години по-млади от "Младежите от Белия дом". :)
  • 6
    1
    Ха-ха-хах!
    Ма що да се лекува, той направо си е умрЕл!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари