Българин оцеля по чудо след падане от седмия етаж в Италия

0
Младежът е паднал върху кола, която е омекотила удара
Младежът е паднал върху кола, която е омекотила удара

Младежът е паднал върху кола, която е омекотила удара

22-годишен българин оцеля след падане от седмия етаж в Италия.

Младеж на 22 години оцеля като по чудо, след като падна от седмия етаж на блок в Корчано, близо до град Перуджа. Случката се разиграла в ранните часове на 1 юли, в 5:00 часа сутринта.

Според информация, предоставена от италианския сайт „Умбрия Джърнал“, става въпрос за български гражданин, който живеел в апартамент в блока със свой съквартирант. Причините за падането все още не са известни, но следователите не изключват възможността младежът да е искал да се самоубие. Тази хипотеза е предмет на разследване, като се проверяват всички възможни сценарии.

Ударът смекчен от паркирана кола

Ударът от падането бил смекчен от паркирана под блока кола „Пежо 107“. Автомобилът, който бил сериозно смачкан в предната си част, по чудо предотвратил фаталния край на младежа. Според италианските медии, той паднал по гръб върху колата и е получил тежки наранявания.

Младежът е в критично състояние

След инцидента, пострадалият бил незабавно транспортиран до болницата в Перуджа, където в момента се намира в интензивната терапия. Състоянието му е критично, но стабилно, като лекарите продължават да се борят за неговия живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари